reklama
Dziewczyny gratuluje!
Mea zdjęcie z piastkami - Śliczne, AZ się wzruszyłam..., kurcze jak u Ciebie jeszcze nie wszystko było widać to pewnie ja to badanie połówkowe będę musiała powtórzyć, bo 07.01 będę w tym samym terminie co Ty teraz, no chyba ze moja dzidzia jest większa i będzie lepiej widać ;-)
Mea zdjęcie z piastkami - Śliczne, AZ się wzruszyłam..., kurcze jak u Ciebie jeszcze nie wszystko było widać to pewnie ja to badanie połówkowe będę musiała powtórzyć, bo 07.01 będę w tym samym terminie co Ty teraz, no chyba ze moja dzidzia jest większa i będzie lepiej widać ;-)
izabela...
Fanka BB :)
mea, gratuluję dobrych wieści i córeczki, zdjęcia bomba :-)
edytka, dla Ciebie również gratulacje razy dwa :-)
edytka, dla Ciebie również gratulacje razy dwa :-)
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Dziewczyny gratulacje:-) i kciuki za kolejne wizyty &&&
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mea świetne fotki
ja mam dwujajowe, więc mogą być różniej płci i tak bym chciała bo mam już synka i 3 synków to trochę dużo, zawsze marzyłam o dwóch synkach, więc optymalna wersja to 2 synków i córeczka
kurcze to moze odwrotnie - dagos ma jednojajowe ... cos kiepsko z ta moja pamiecia doskonala
Dziewczyny gratuluje!
moja na kazdym usg jest tak o tydzien mlodsza wiec moze dlatego ... zawsze mi wychodzi od 4 do 7 dni mniej niz termin z OM
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Wlasnie sobie czekam na usg jestem taka wsciekla ze sie cala trzesa moj madry tak mnie wyprowadzil z rownowagi ze sie wkurzylam i przyszlam sama...
ej no stress !! maluch tego nie lubi !!!
reklama
izabela...
Fanka BB :)
monisiaa, gratuluję synka :-) to jesteśmy już we 3?