reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

mea świetne fotki :)
ja mam dwujajowe, więc mogą być różniej płci i tak bym chciała bo mam już synka i 3 synków to trochę dużo, zawsze marzyłam o dwóch synkach, więc optymalna wersja to 2 synków i córeczka :)

reklama
Dziewczyny gratuluje!
Mea zdjęcie z piastkami - Śliczne, AZ się wzruszyłam..., kurcze jak u Ciebie jeszcze nie wszystko było widać to pewnie ja to badanie połówkowe będę musiała powtórzyć, bo 07.01 będę w tym samym terminie co Ty teraz, no chyba ze moja dzidzia jest większa i będzie lepiej widać ;-)

mea świetne fotki :)
ja mam dwujajowe, więc mogą być różniej płci i tak bym chciała bo mam już synka i 3 synków to trochę dużo, zawsze marzyłam o dwóch synkach, więc optymalna wersja to 2 synków i córeczka :)

kurcze to moze odwrotnie - dagos ma jednojajowe ... cos kiepsko z ta moja pamiecia doskonala :)

Dziewczyny gratuluje!
Mea zdjęcie z piastkami - Śliczne, AZ się wzruszyłam..., kurcze jak u Ciebie jeszcze nie wszystko było widać to pewnie ja to badanie połówkowe będę musiała powtórzyć, bo 07.01 będę w tym samym terminie co Ty teraz, no chyba ze moja dzidzia jest większa i będzie lepiej widać ;-)

moja na kazdym usg jest tak o tydzien mlodsza wiec moze dlatego ... zawsze mi wychodzi od 4 do 7 dni mniej niz termin z OM

Wlasnie sobie czekam na usg jestem taka wsciekla ze sie cala trzesa moj madry tak mnie wyprowadzil z rownowagi ze sie wkurzylam i przyszlam sama...

reklama
Do góry