reklama
mia_
Fanka BB :)
Mia to widze ze nasi lekarze podobnie podchodza, moj mowi ze polowkowe minimum od 20 tyg. Ale fajnie chociaz bylo serduszko uslyszec. Kolejna wizyte mam 24 stycznia. A USG 14.
oj podobnie, nie widziałam maluszka juz osiem tygodni, dlatego tak się juz nie moge doczekac usg, mój gin. przyjmuje w dwoch gabinetach w jednym ma usg w drugim nie, nastepna wizytę mam 23 stycznia
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Skodzia ja pewnietez nie predko - bo jak sam moj gin powiedzial sprzet ma dziadowski i mi dlugo jeszcze nie powieJa chyba ostatnia dowiem sie jaka plec ma moje bejbe, choc rodze jako jedna z poczatku czerwca ;-)
gratuluje mia!
i gratuluje reszcie - jesli kogos minelam
Gratulacje udanych wizyt!
ja wczoraj byłam u lekarza i z Dzidziusiem wszystko ok, ma ok 10 cm, z nóżkami ok 15 cm nie dało sie dokładnie zmierzyć
lekarz powiedział że podejrzewa że może być dziewczynka, ale żeby jeszcze się nie nastawiać, dokładniej dowiem się na połówkowym. Najważniejsze ze z Dzidziusiem wszystko dobrze, gorzej z Mamusią.... bo zaczęła się anemia, jeszcze nie straszna ale już jest, mam jeszcze coraz większe leukocyty, dostałam co 2 dzien żelazo - sorbifer, mam pić dużo soków z buraków i marchewek i 1 raz w tyg wątróbkę
i skontrolować u internisty czy wszystko z ukl oddechowym dobrze, bo nie wiadamo dlaczego mam takie leukocyty ale CRP w normie
tsh i ft4 w normie, tylko ft3 spadło poniżej normy i dostałam dodatkowy jod (oprocz tego co jest w femibionie)
ja wczoraj byłam u lekarza i z Dzidziusiem wszystko ok, ma ok 10 cm, z nóżkami ok 15 cm nie dało sie dokładnie zmierzyć
tsh i ft4 w normie, tylko ft3 spadło poniżej normy i dostałam dodatkowy jod (oprocz tego co jest w femibionie)
K
kaira24
Gość
No dziewczyny super
Olga a ty się kujesz clexane z tego co pamiętam?Jeśli tak tak to tu jest problem z anemia
Olga a ty się kujesz clexane z tego co pamiętam?Jeśli tak tak to tu jest problem z anemia
Tak, choć moj lekarz sugeruje abym ok 18 tyg zrezygnowała z clexanu bo to tylko profilaktyka, nie mam wykrytych przeciwciał, ale sama nie wiem, skoro jest dobrze to po o zmieniać?
mam nadzieje że trochę poprawi mi się morfologia, wierze ze dietą mogę dużo zmienić
mam nadzieje że trochę poprawi mi się morfologia, wierze ze dietą mogę dużo zmienić
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Olga gratuluje
Skodzia ja sie ciesze jak mam usg ale szczerze powiedziawszy to wolalabym miec 2 - 3 i tyle, mecza mnie ci lekarze juz!Mia Emotion. Ja ostatnie USG mialam w 13tyg. Wiec do polowkowego az 7 tyg czekania
K
kaira24
Gość
Ja napewno nie zrezygnuje z clexane.Zmieniłam dawkę z 0,6 na 0,4 i acard. Hemoglobina z 15,4 na 13,5. Tez w tej ciazy nie mam wykrytych przeciwciał, ddimery idealne, inr czasy w normie. Moze niech zmiejszy dawkę na 0,2.Moja przyjaciólka jadła zelazo pilą soki buraczane, i jakies tam miksturyTak, choć moj lekarz sugeruje abym ok 18 tyg zrezygnowała z clexanu bo to tylko profilaktyka, nie mam wykrytych przeciwciał, ale sama nie wiem, skoro jest dobrze to po o zmieniać?
reklama