reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Monisiaa ja o corce wiedzialam w 13 tyg, teraz narazie jeszcze nic

to która dzisiaj wizytuje razem ze mną?
Izabela i ja dzis jeszcze :) [chyba pisalam juz wyzej]
rurka ma chyba na 10 albo 11 a ty na ktora?
Ja dzis na 15 - wizyte mam na nfz... [pierwszy raz - i chyba pierwszy raz w zyciu hehe] -odezwe sie po 19 pewnie dopiero najpozniej o 21 [jak cora zasnie]

reklama
Rureczki już po.

Wsio git. Mini ma 15 cm. Kręgosłup,serduszko, buźka, mózg, brzuszek, rączki i nóżki ok. Tętno 160/min. Łożysko na tylnej ścianie. Nóżki do góry, więc nie dało się zajrzeć i sprawdzić czy na pewno chłop.
Dostałam skierowanie na morfologie, obciążenie glukozą blee i wr. Następna wizyta 30 stycznia.

Aaa zapomniałam. Znowu miałam podwyższone ciśnienie. Mam kontrolować raz dziennie, zapisywać i zanieść na wizytę. Jak będzie takie cały czas to dostanę jakieś leki.

emotion, wizytę mam na 17.30, więc dam znać dopiero wieczorem lub jutro
co do glukozy, to słyszałam, że teraz robi się tylko z 75g w 32tc, tez tak u was jest?
w 1-szej ciąży miałam i 50g i 75g

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry