reklama
weronikabp
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny:-)
Gaska tak, bedzie Krzys i wcale nie od rzezuchy a po moim tacie :-)
I moim mężu :-))
Aparatka kochana ależ się cieszę, aż łezki poleciały. Pamiętasz historię forumowiczki z cpp o której Ci pisałam na początku? Zobaczysz Twoja dzidzia tez udowodni lekarzom, że czasami te wszystkie badania można o kant d... rozbić i będziecie naszym drugim forumowym CUDEM!!!!!
Ale super hihihih coś tak czułam, że bedzie ogonek
My juz po wizycie. Wszystkie pomiary w normie, szyjka zamknieta, dluga. I znamy plec. Rureczki beda miec SYNKA!
Ale super hihihih coś tak czułam, że bedzie ogonek
K
kaira24
Gość
Apartko super wieści!!!!!!!!! Gratuluję
Rurka Gratuluje synuśka, mój pewnie okaże sie dziewczynką, ale i tak sie cieszę.
Więc kto zaczyna wizyty po świętach
Rurka Gratuluje synuśka, mój pewnie okaże sie dziewczynką, ale i tak sie cieszę.
Więc kto zaczyna wizyty po świętach
weronikabp
Dziewczynki czy mialyscie uplaw po luteinie dowcipnej?
weronikabp
Weronika to nie sa uplawy tylko rozpuszczona luteina. czasem mozesz miec uczucie ze woda z Ciebie leci. To wszytko normalne.
Dziękuje kotek
K
kaira24
Gość
Weronika będzie ci mokro czasem, bardzo mokro, noś wkładki bo czasem możesz mieć mokre uda.Od czasu do czasu będziesz czuła fale ciepła.A co do koloru mam różnie czasem białe czasem zółte nie wiem od czego to zależyDziewczynki czy mialyscie uplaw po luteinie dowcipnej?
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Dziewczynki czy mialyscie uplaw po luteinie dowcipnej?
tak i to jest bardzo czesty objaw po luteinie - nie przejmuj sie
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Gratuluje pierwszych pozytywnych wiesci ! Kolejne napewno beda takie same!Dostałam dzisiaj wyniki amnipunkcji - narazie metodą FISH i wykluczyły podstawe wady genetyczne, wynik PRAWIDŁOWY kariotyp męski
Staram się być ostrożna, pełne wyniki za 2 tygodnie, a potem USG połówkowe itc.
Spokojna będę jak urodze zdrowe dziecko, ale i tak radość ogromna.
Dziękuję bardzo za Wasze ciepłe słowa - napewno pomogły i nadal trzymajcie kciuki mnie i mojego chłopczyka
Dalej trzymamy kciuki!
rurka gratuluje
reklama
Aparatko super wiesci :-*:-*:-*
Rurciaaaaa ale czad, w myslach stawialam na core a tu fajnie chlopaczek :-) gratuluje serdecznie! To moze te moje wymioty tez byly na chlopca ??? Oby
Werka tak luteina jest taka nieprzyjemna, ja na samym poczatku latalam jak wsciekla do lazienki sprawdzac czy to nie krew przypadkiem, ale potem sie ogarnelam. Jeszcze jak dwie jednoczesnie wkladasz to powodz jest. Ja sobie zawsze wkladke bardziej do przodu wysuwam zeby bielizny nie zabrudzic. Juz marze zeby odstawic, ale u mnie pewnie do porodu bede brac :-(
Rurciaaaaa ale czad, w myslach stawialam na core a tu fajnie chlopaczek :-) gratuluje serdecznie! To moze te moje wymioty tez byly na chlopca ??? Oby
Werka tak luteina jest taka nieprzyjemna, ja na samym poczatku latalam jak wsciekla do lazienki sprawdzac czy to nie krew przypadkiem, ale potem sie ogarnelam. Jeszcze jak dwie jednoczesnie wkladasz to powodz jest. Ja sobie zawsze wkladke bardziej do przodu wysuwam zeby bielizny nie zabrudzic. Juz marze zeby odstawic, ale u mnie pewnie do porodu bede brac :-(