reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Emotion na polowkowe chce isc do mojego doktorka, wiec bedzie 2D ale bardzo bym juz chciala ludzika zobaczyc w 3D i kusi mnie zeby niedlugo zrobic, ale chyba wstrzymam sie do 7 miesiaca ;-)
Kaira zazdraszczam, ale moj lekarz jest zdania ze lepiej nie robic za duzo USG jesli nie ma potrzeby, a nie jest jakims starym prykiem z przestarzalym tokiem myslenia. Ale wiadomo ze ja jako ja chcialabym swoje dziecko widywac co wizyte, bardziej sie uspokajac i poczuc ten instynkt macierzynski w koncu... Dziecko nadal poza wiekszym brzuchem i dolegliwosciami ciazowymi jest dla mnie nadal jakies takie wirtualne.

Skodziu dopiero jak się urodzi to tak na 100% poczujesz ten instynkt. Ja czasami mam usg co tydzień.U mnie to wyższa szkoła jazdy na początku, potem bedę mieć co 3 tyg, a na końcówce znów często z powodu oberwacji przepływów.

Werka piękny dzidziuś :-) moje Maslenstwo tez ma chyba takie większe usteczka- również po mamusi :-)

Skodzia ja USG 3D miałam to genetyczne, a teraz połówkowe również będzie w 3D - juz się nie mogę doczekać! Jeszcze tylko 11 dni i zobaczymy nasza kochana istotke :-)

Ja każde prenatalne mam w 3d.Teraz będę mieć połowkowe, nagram sobie płytkę.Przyjęte jet żeby to badanie obić między 18 a 23 tyg.A zykle mam na każdej wizycie

hehe ja mam kazde w 3d ale ciagle nad filmem sie zastanawiam ... no i powiedzielismy juz małej wiec sie z mezem tez zastanawiamy czy jej nie zabrac na takie USG niech lepiej maluszka pooglada ...

Emotion na polowkowe chce isc do mojego doktorka, wiec bedzie 2D ale bardzo bym juz chciala ludzika zobaczyc w 3D i kusi mnie zeby niedlugo zrobic, ale chyba wstrzymam sie do 7 miesiaca ;-)
Kaira zazdraszczam, ale moj lekarz jest zdania ze lepiej nie robic za duzo USG jesli nie ma potrzeby, a nie jest jakims starym prykiem z przestarzalym tokiem myslenia. Ale wiadomo ze ja jako ja chcialabym swoje dziecko widywac co wizyte, bardziej sie uspokajac i poczuc ten instynkt macierzynski w koncu... Dziecko nadal poza wiekszym brzuchem i dolegliwosciami ciazowymi jest dla mnie nadal jakies takie wirtualne.

najlepiej polowkowe robic albo tak do 26 tyg ... bo potem dziecko juz jest na tyle duze ze sobie na 3d poogladasz nozki glowke i wgole a calego malucha juz nie dasz rady zlapac ... no ale im pozniej tym wyrazniejsze rysy wiec i ladniejsze zdjecia ... twoj wybor :)

Gratuluję udanych wizyt!! My mamy 7.01 i już nie mogę się doczekać :) na pewno po tej wizycie kupię coś dla Maleństwa (Małej, jak tym razem też się dobrze ułoży i pokaże co tam skrywa) ja mam na każdej wizycie usg i z każdej wizyty mam zdjęcia zrzucone na pendrive'a. Gin sprawdz podgląd też w 3d, ale na razie niewyraźnie widać. A powiedzcie mi, jak wizytę będę mieć w 17tyg+6 to chyba za wcześnie na połówkowe co? Buziolki dla wszystkich BRZUSZKÓW :*

Weronika- piękne maleństwo, gratuluję:)
Ja na razie staram się nie myśleć o połówkowym bo te odliczanie jest straszne a zrobię ok 20 tyg także jeszcze miesiąc czekania.
mea- też zastanawiam się czy nie zabrać małej, żeby zobaczyła dzidzi:)

reklama
Do góry