reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
dzieki dziewczyny za trzymane kciuki :) przydaly sie ... z wizyty wrocilam ponad godzine temu ale mikolaj u mojego dziecka jest wazniejszy wiec musialam z nia troche z tymi prezentami poogarniac temat :)

no wiec z maluszkiem wszystko w najlepszym porzadku NT-1,16 :) kosc nosowa pieknie widoczna, kregoslup i wogole wszystko na swoim miejscu ... mala kopala nogami jak szalona ale udalo sie conieco zobaczyc wiec na 70% bedzie Alicja :) (chyba ze jeszce zmienimy zdanie co do imienia)
maluszek ma 7cm pomierzona noga i glowa (tylko nie pamietam tych wymiarow) no i na koniec dwie fotki

Zobacz załącznik 597768Zobacz załącznik 597769

Gratuluję :) O jaaa Alicja tak jak u mnie, super, cieszę się bardzo :*

Edytko również gratuluję :*

Dziewczyny gratuluję udanych prezentów Mikołajkowych :)

Mój też był udany :-D serce bije, nosek jest, w ogóle wszystko na swoim miejscu :-D ciąża wygląda na 12tc, ale ja miałam późno ovu, więc zgadza mi się w 100% :-D ale terminu porodu mi nie zmieniła ;-) NT 1,6; CRL 52mm, poza tym wyniki morfo i reszty jak u młodego górnika :eek: jedynie jakaś infekcja mi się przyplątała :cool: duphaston mogę już odstawić, bo macica miękka, szyjka ładna, twarda, zamknięta :happy2: jakość fotek średnia, coś nie mogę ich wkleić, ale jak dla mnie to facecik :-D:-D:-D:-D:-D

Ja również już po wizycie uspokojona..Duże na 13 tyg i 2 dni .Główka równomierna do długości .Wszystko ma na miejscu.Widziałam dwie rączki jak krzyżowało na buzi i nóżki tak samo.Miało cały czas zgięte nóżki i płci nie można było rozpoznać.Przezierność w normie kość nosowa jest także daruję sobie wykonywanie testu PAPPA.

Dziewczyny gratuluję udanych prezentów Mikołajkowych :)

Mój też był udany :-D serce bije, nosek jest, w ogóle wszystko na swoim miejscu :-D ciąża wygląda na 12tc, ale ja miałam późno ovu, więc zgadza mi się w 100% :-D ale terminu porodu mi nie zmieniła ;-) NT 1,6; CRL 52mm, poza tym wyniki morfo i reszty jak u młodego górnika :eek: jedynie jakaś infekcja mi się przyplątała :cool: duphaston mogę już odstawić, bo macica miękka, szyjka ładna, twarda, zamknięta :happy2: jakość fotek średnia, coś nie mogę ich wkleić, ale jak dla mnie to facecik :-D:-D:-D:-D:-D

super :)

reklama
Do góry