reklama
karolq8
Fanka BB :)
Dziewczyny ale was duzo czekam na relacje ;-) kciuki zacisniete
Abezela
Aaparatka serduchem i modlitwą jestem z Wami.
Mea bez paniki!!! Będzie dobrze!!! Kciuki zaciśnięte&&&&&
Benfica kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&
Wercia zaciskam mocno &&&&&&&&
Błonka i za Ciebie również &&&&&&
Edytka i za Waszą trójeczkę też &&&&&&&
mam nadzieję, że żadnej nie pominełam, jeśli tak to sorki że nie wymieniłam ale kciuki i tak zaciskam za wszystkie Tylko się zastanawiam jak ja będę dzisiaj pracować z zaciśniętymi łapkami
Mea bez paniki!!! Będzie dobrze!!! Kciuki zaciśnięte&&&&&
Benfica kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&
Wercia zaciskam mocno &&&&&&&&
Błonka i za Ciebie również &&&&&&
Edytka i za Waszą trójeczkę też &&&&&&&
mam nadzieję, że żadnej nie pominełam, jeśli tak to sorki że nie wymieniłam ale kciuki i tak zaciskam za wszystkie Tylko się zastanawiam jak ja będę dzisiaj pracować z zaciśniętymi łapkami
rruurrkkaa
Mama Misiatków
&&&& kobietki za wszystkie wizyty!
weronikabp
Boże, jaki stres.........uffffffffff (
Mia - za Ciebie też kciuki, o której wizytujesz?
Mia - za Ciebie też kciuki, o której wizytujesz?
Ostatnia edycja:
Kasia czy po zdiagnozowaniu skracania się szyjki na tak wczesnym etapie lekarz zaproponował Ci jakieś rozwiązanie? np. pessar lub szew? Mi lekarz jeszcze przed ciażą zapowiedział, że będzie mi szew zakładać ok 16-17tc po doświadczeniach z niewydolnością szyjki w pierwszej ciąży.
aparatka ja caly czas trzymam kciuki za cud.. juz z jednym na forum sie spotkałam - mam nadzieję, ze Ty i Twoje maleństwo to będzie drugi cud forumowy!
KCIUKI ZACIŚNIĘTE ZA KAŻDĄ DZIŚ WIZYTUJĄCĄ!!!
aparatka ja caly czas trzymam kciuki za cud.. juz z jednym na forum sie spotkałam - mam nadzieję, ze Ty i Twoje maleństwo to będzie drugi cud forumowy!
KCIUKI ZACIŚNIĘTE ZA KAŻDĄ DZIŚ WIZYTUJĄCĄ!!!
kasiap3
Dziewczyny dziś mikołaj więc nie ma opcji, żeby coś poszło nie tak
Tekla moja szyjka jest jeszcze w normie - 37 mm więc jeszcze nic mi nie zakładali. Jeśli będzie gorzej to czeka mnie szew.
W poniedziałek mam kontrolę to zobaczymy czy się pogarsza czy stoi w miejscu.
A co u Ciebie się działo jeśli mogę wiedzieć?
Tekla moja szyjka jest jeszcze w normie - 37 mm więc jeszcze nic mi nie zakładali. Jeśli będzie gorzej to czeka mnie szew.
W poniedziałek mam kontrolę to zobaczymy czy się pogarsza czy stoi w miejscu.
A co u Ciebie się działo jeśli mogę wiedzieć?
Ostatnia edycja:
reklama
Kasia lekarz u ktorego prowadzilam ciaze nie zauwazyl skracania sie szyjki. W 20 tc mialam w nocy plamienie i pojechalam na IP. Okazalo sie ze jest juz rozwarcie. W szpitalu zalozyli mi 2 szwy. Wstrzymywali porod prawie 4 tygodnie ale przez uszkodzenie owodni przy rozwarciu i saczeniu sie wod dostalam infekcji i mocnych skurczy i zrobili mi cc :-(
Teraz chodze do innego lekarza. Dokladnie kontroluje mi szyjke i dla wzmocnienia bedzie zakladac szew.
Teraz chodze do innego lekarza. Dokladnie kontroluje mi szyjke i dla wzmocnienia bedzie zakladac szew.