reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Tekla bardzo mi przykro, że tak skończyła się poprzednia ciąża :-( tym razem wiesz już na co musisz uważać więc na pewno wszystko będzie dobrze!!! Wiem, że z szyjką nie ma żartów i zrobię wszystko, żeby donosić moje maleństwo. Najważniejsze, żeby nie tracić nadziei :tak:
Dziewczyny, taka rada dla was. Nie każdy ginekolog sprawdza długość szyjki, także warto poprosić lekarza o sprawdzenie i potwierdzenie, że wszystko jest ok, bo skracająca się szyka ne daje żadnych objawów.

reklama
Tekla teraz już będzie dobrze! wierzę w to. Też mi się zaczęła skracać szyjka w 20 tyg, udało się to jednak zatrzymac. Dobrze, że masz dobrego lekarza, to podstawa.

Edytka
gratulacje wizyty i czekamy na zdjęcia :)

Edytka - bardzo sie cieszę ... To nastraja mnie lepiej na moja dzisiejsza wizytę ...

Tekla, to bardzo smutne co Ci przytrafiło, ale teraz na pewno wszystko bedzie dobrze:-) musi być :-)

dzieki dziewczyny za trzymane kciuki :) przydaly sie ... z wizyty wrocilam ponad godzine temu ale mikolaj u mojego dziecka jest wazniejszy wiec musialam z nia troche z tymi prezentami poogarniac temat :)

no wiec z maluszkiem wszystko w najlepszym porzadku NT-1,16 :) kosc nosowa pieknie widoczna, kregoslup i wogole wszystko na swoim miejscu ... mala kopala nogami jak szalona ale udalo sie conieco zobaczyc wiec na 70% bedzie Alicja :) (chyba ze jeszce zmienimy zdanie co do imienia)
maluszek ma 7cm pomierzona noga i glowa (tylko nie pamietam tych wymiarow) no i na koniec dwie fotki

20131206_103430.jpg20131206_103445.jpg

Załączniki

• 20131206_103430.jpg
    20131206_103430.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 117
  • 20131206_103445.jpg
    20131206_103445.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Do góry