reklama
a_aparatka
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa, na początky byłam bardzo załamana, ale jakos próbuje się trzymać i starma się liczyć na cud. Ale licze się tez z najgorszym.
Co do norm MoM, lekarz twierdzi że nawet on nie moze interpretowac bo samych liczbach, trzeba wpisac wszytskie dane do systemu, bo tam jest wiele czynników, więk matki, CRL dziecka, Przezierność, kosc nosowa...itp. Nie powinno interpretowac się samego wyniku PAPP-a.
Jednak czytałam gdzie o umownych normach Beta Hcg nie powinna być poniżej 0,5 a PAPPA powyżej 2.
Co do norm MoM, lekarz twierdzi że nawet on nie moze interpretowac bo samych liczbach, trzeba wpisac wszytskie dane do systemu, bo tam jest wiele czynników, więk matki, CRL dziecka, Przezierność, kosc nosowa...itp. Nie powinno interpretowac się samego wyniku PAPP-a.
Jednak czytałam gdzie o umownych normach Beta Hcg nie powinna być poniżej 0,5 a PAPPA powyżej 2.
weronikabp
ja juz zaczynam panikowac bo jutro mam wizyte ... na szczescie z samego rana wiec nie bede dlugo zyla w nerwach
aparatko trzymamy kciuki ...
mea to ja trzymam za Ciebie i Benfike kciuki rano a Wy za mnie po południu również już mnie skręca ....
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Ciastko mimo wszystko ciesze si ze z dzidzia ok
Kasia odpoczywaj, dzidzia najwazniejsza. Po kilku dniach juz sie przyzwyczaisz do lezenia.
Mika masz 'bardzo ladne' wyniki jesli chodzi o prawdopodobienstwo.
3mam kciuki za nastepne wizytujace.
Kasia odpoczywaj, dzidzia najwazniejsza. Po kilku dniach juz sie przyzwyczaisz do lezenia.
Mika masz 'bardzo ladne' wyniki jesli chodzi o prawdopodobienstwo.
3mam kciuki za nastepne wizytujace.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dzieki laski za dobre slowo ...
karolq8
Kciuki za jutrzejsze wizyty:-)&
reklama
weronikabp
a ja jutro tez ide do mojej ginki na 16 mam wizyte
Błonka ja 16:15 więc razem się wspierajmy