reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyta u pediatry-raport

reklama
Ja też jeszcze ciągle podaję i sama nie mam odwagi przestać. Za dwa tyg idziemy na kolejne szczepienie i przy okazji zapytam lekarza o to, moim zdaniem przed latem skończymy. Młody wcina dużo różnych pokarmów a poza tym pojawiło się w końcu piękne słoneczko :):):) i dzieciątko już nawet się opaliło na buzi;)

A mój pediatra kazał mi podawać cebion multi i prócz tego witD3.W najbliższym czasie idę na szczepienie to zapytam ale sama nie odstawię wit.

ja słyszałam ze u niemowlaków panuje system podawania wit D3 jak jest pochmurny dzień i nie świeci słonko i spytałam o to pediatrę a ona że do roku codziennie obowiazkowo jedna kropelka wit D3 ,i ze przecież Lena jak paro miesieczne dziecko nie będzie latało nago po plaży więc witaminka obowiązkowa ::)

ja podaje, nawet ostatnio zapisała nam nowe opakowanie wiec nic sie nie zanosi na przerwe

W piątek bu\yliśmy na kontroli w Przychodni Patologii Noworodka i wszystko OK. Macio rozwija się prawidłowo i już nie musimy być pod kontrolą tej przychodni ;D

reklama
Bylismy dzisiaj na kontroli na bioderkach i wszystko w najlepszym poządku. Jesli Macio zacznie chodzic przed ukonczeniem roku to juz nie musimy przychodzic

Do góry