reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyta u pediatry-raport

reklama
Ja też jeszcze ciągle podaję i sama nie mam odwagi przestać. Za dwa tyg idziemy na kolejne szczepienie i przy okazji zapytam lekarza o to, moim zdaniem przed latem skończymy. Młody wcina dużo różnych pokarmów a poza tym pojawiło się w końcu piękne słoneczko :):):) i dzieciątko już nawet się opaliło na buzi;)

A mój pediatra kazał mi podawać cebion multi i prócz tego witD3.W najbliższym czasie idę na szczepienie to zapytam ale sama nie odstawię wit.

ja słyszałam ze u niemowlaków panuje system podawania wit D3 jak jest pochmurny dzień i nie świeci słonko i spytałam o to pediatrę a ona że do roku codziennie obowiazkowo jedna kropelka wit D3 ,i ze przecież Lena jak paro miesieczne dziecko nie będzie latało nago po plaży więc witaminka obowiązkowa ::)

ja podaje, nawet ostatnio zapisała nam nowe opakowanie wiec nic sie nie zanosi na przerwe

W piątek bu\yliśmy na kontroli w Przychodni Patologii Noworodka i wszystko OK. Macio rozwija się prawidłowo i już nie musimy być pod kontrolą tej przychodni ;D

reklama
Bylismy dzisiaj na kontroli na bioderkach i wszystko w najlepszym poządku. Jesli Macio zacznie chodzic przed ukonczeniem roku to juz nie musimy przychodzic

Do góry