reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
IDE DO SZPITALA  :-[  :-[  :-[  :-[ wlasnie wrocilam od gina, bo jakos mnie tknelo i niestety skrocona szyjka rozwarcie na jeden opuszek, jutro z samego rana mam sie stawic na patologii ciazy, najdluzej bede lezec do 37 tygodnia..do dupy..trzymajcie sie dziewuszki cieplutko jak wroce to sie odezwe..MACIE DBAC O SIEBIE I DZIDZIE!!! Buziaczki mam nadzieje ze szybko wroce na forum.

reklama
Anek :( to przykre, że tyle w szpitalu będziesz musiała spędzić czasu, ale lepiej żeby dzidzia jeszcze poczekała... trzymaj się cieplutko i nie zamopnij o nas, my trzymamy za was kciuki :)

uhhh dziewczyny właśnie wróciłam od okulistki i... stwierdziła, że nie mam na siatkówce żadnych zmian :o tzn to dobrze ale się zdziwiłam troche, więc nie ma żadnych okulistycznych przeciwskazań do naturalnego porodu :)
pytała mnie, czy się już nastawiłam na to cc i jakbym ją poprosiła to by mi wystawiła takie zaświadczenie, ale ja wole poczekać do tego co mój gin powie, najwyżej jak zaczne panikować to sobie zażycze znieczulenie :)
mówiła tylko coś o ewentualnym przyspieszeniu partej części porodu, są jakieś przyspieszacze ??? :o ale nic o tym w zaświadczeniu nie napisała...
swoją drogą to czy mój tygrysek mógłby być ze mna, nie jest tata dzidzi, ani moim mężem :( ale chciałby popatrzeć i się pytał czy można z popcornem przyjść :laugh:

kosmi pisze:
swoją drogą to czy mój tygrysek mógłby być ze mna, nie jest tata dzidzi, ani moim mężem :( ale chciałby popatrzeć i się pytał czy można z popcornem przyjść :laugh:

a to dobre, rozbawilas mnie ;)
a towarzyszyc ci moze ktokolwiek kto ci odpowiada :)
no i fajnie ze u okulisty wszystko ok, ja tez ide w przyszlym tygodniu

hi,hi!
Jak sie dowiedziała moja siostra, ze mój małzonek wyjezdza w delegacje pod koniec marca na tydzien, to sama zaoferowala,ze mnie wesprze swoim towarzystwem:)

Zaproponowalam jej, ze to właściwie Ona powinna iść ze mna na zajecia w szkole rodzenia dotyczące pierwszych zwiastunów porodu. Bo to moze Ona bedzie mnie eskortowac do szpitala. Po czym mój tato, powiedział,ze własciwie On moze isc ze mną rodzić:) Hi, hi mój tato i krew. Jak miał pobraną krew do zbadania grupy krwi (jak był młody), to tydzień chodził osłabiony:)

ja się boje, że mój kochany jest zafascynowany opowiadaniami kolegi jakie to wspaniałe przeżycie itd i nie wiem czy dokońca sobie zdaje sprawe jak to wygląda, a jak czasem coś mu opowiadam co się ze mna dzieje to mówi: tego nie chce wiedzieć... narazie ma plusa za chęci, będzie trzeba to przedyskutować :)

Hej, u mnie wszystko ok. W poniedziałek dostałam miesięczne zwolnienie i właśnie dobrałam się do siostry komputera. Z małym wszystko ok., waży trochę ponad dwa kilo (tydzień temu). Aktualnie wizyty mam ustalone już co dwa tygodnie. Nie mam czasu poczytać forum, ale nadrobię to w tym tygodniu. Obiecuję!!!

reklama
Super Asiu, że się pojawiłaś. No a te wizyty co dwa tygodnie uświadamiają, że to coraz bliżej :) Pogłaskaj od nas brzuszek i Wiwi.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry