reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hm... a ja mam już chyba @, już nie plamiłam, tylko takie upławy były a dzisiaj normalnie typowe objawy.Krwawię skąpo, ale jednak. Na poczatku się przestraszyłam, ze to może coś złego się dzieije, ale jak dołączyły do tego ból brzucha i uderzenia gorąca to zrozumiałam o co chodzi. Kurcze nie myślałam, ze tak szybko przeciez karmię piersią. No to musimy uważać ::)

reklama
A pytałyście ginów jakie są skutki uboczne tych tabletek? Bo ja mam wątpliwości co do ich brania. Z resztą moj Pan G też mówił, że nie jest za przyjmowaniem cezarette (czy jak to się tam pisze). Tzn jak będę chciała to mi przypisze...
Z ćwiczeniami też kazał uważać. Ale tu to raczej nie ma problemu, bo ciężko się zmusić do ćwiczeń, hehe.

Szczerze powiem, ze nawet nie pytałam lekarza o to. Jak mi powiedział, ze "jestem zaszyta" to o wszystkim zapomniałam, he,he. Narazie bedziemy uważać inaczej.

A z ćwiczeniami to i u mnie bedzie ciężko. Czasem jak wózek dzwigne to mnie troche poźniej pobolewa brzuch. Więc musze zaczac ostrożnie. Tylko kiedy?????

ja bralam te tabletki przez 3 tygodnie ale od nich bardzo bolal mnie brzuch i odstawilam,zreszta raz zapomialam wziac a w instrukcji jest napisane ze jak sie zapomni to przez tydzien trzeba dodatkowo sie zabepzieczac-szkoda zachodu jak dla mnie.do tej pory nigdy nie bralam zadnych tabletek i bylo ok,wiec mysle ze jak zaczne regularnie juz miec @ to wszystko powroci tak jak bylo-,czyli bede sama wiedziala kiedy mam owulacje a kiedy nie.a po odstawieniu krwawilam 2 dni i w trakcie jak je bralam tez troche plamilam-beznadziejnie.

Ja nigdy nie bralam tabletek i tez bylo ok :) Teraz wlasnie lekarz mi je przepisal i chodze z ta recepta juz kilka dni zastanawiajac sie nad ich wykupieniem. Jakos za duzo sie chyba naczytalam o skutkach ubocznych takich tabletek i troche sie boje :(

reklama
priscilla  - skoro zawsze obywalas sie bez tabletek to moze i teraz nie warto ? nie wiem ... dla mnie to bardzo duza wygoda i komfort - nie cierpie prezerwatyw ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry