reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No a moja krzywa cukrowa jest wedlug mnie ok, ale jutro ide do lekarza zeby potwierdzil, ja mam
na czczo 88 a norma to 70-110
a po obciążeniu glukozą 50 g po 1 h - mam 89 a norma jest do 148 wedlug mnie ok, a co powie jutro lekarz... myśle ze to samo :) Dam Wam znac :)

Rybcia - my tez tak mowimy "bobo" czyli bezplciowo - ale chyba powoli zaczniemy sie przestawiac - kolejna wizyta za 3 tyg - jak wtedy lekarz powie znowu dziewczynka to chyba wteszcie przyjmiemy to do wiadomosci ;)

Bylam wczoraj u lekarza, stwierdzil ze jest wszystko ok :) Maly rosnie, wyniki super. Mam tylko przyjmowac dodatkowo magnez, bo zaczynaja mi dokuczac skurcze lydek no i standardowa mam przymowac reni na zgage - oj ta zgaga to mnie meczy.... :mad:

Anek super że u Ciebie wszystko w porządku :)
Ja też byłam wczoraj u lekarza, ze mną i dzidzią wszystko ok. Dzidzia rozwija się prawidłowo, jego wymiary potwierdzają ustalony termin porodu. Wszystkie wyniki badań morfologia, krzywa cukrowa i inne bardzo dobre. Nadal niestety nie udało się ustalić płci maleństwa.

Rena - no to poczekamy jeszcze aż maluszek pokaże co kryje :) Ale bardzo dobrze że reszta jest ok! Mi to po każdej wizycie taki mały kamyk z serca spada ,jak słyszę ze ok :)

A ja jutro idę na "pik", czyli dostanę zastrzyk w dupkę-immunoglobulinę (chyba tak to się pisze)-w każdym razie chodzi o ten konflikt sereologiczny, który mamy z męzem ja mam B Rh- a Michu A Rh+. Zrobiłam kolejne badania na przeciwciała, nie stwierdzono, i jutro dostanę zastrzyka. A po porodzie jak Maluch będzie miał tatusia krew to dostanę drugi zastrzyk. Ale w razie czego, jak mluch będzie niegrzeczny, to będzie wymówka, ze ma to we krwi po tatusiu,hi,hi!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry