- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
anek
Fanka BB :)
Ja swojego Kubusia na 100% potwierdze w lutym, po usg 3d.... wtedy to już powinnam wiedzieć na pewno.... czy Kubuś na sali porodowej nie zmieni się w Ole
Wiecie co, ale ten czas szybko leci.... pamietam wrzesień jak diwedziałam się o ciąży i szybko z mam starających się przeniosłam się tutaj.... a my już mamy styczeń 2006 i jakies 3 miesiące z hakiem albo bez do rozwiązania..... zleci jeszcze szybciej....
Wiecie co, ale ten czas szybko leci.... pamietam wrzesień jak diwedziałam się o ciąży i szybko z mam starających się przeniosłam się tutaj.... a my już mamy styczeń 2006 i jakies 3 miesiące z hakiem albo bez do rozwiązania..... zleci jeszcze szybciej....
Anek@
Ok dzisiaj tez zaliczylam wizyte, oczywiscie powtorka glukozy tym razem z przykazaniem ze nie wolno jesc slodkiego w nocy poprzedzajacej badanie....a poza tym ROSNE... mam juz powoli dosyc zwlaszcza po dzisiejszym dniu, ulice nieodsniezone, slisko ja z bebenkiem wiem musze podwojnie uwazac...poza tym zaczela mi sie woda zatrzymywac wiec puchne, w nocy potrzeba spychacza zebym sie obrocila na bok...a tak ogolnie to OK :laugh: moze dzisiaj mam jakis gorszy dzien dlatego tak marudze...
Anek@
No i jeszcze moj synek wyszedl z zalozenia ze kopanie mamusi w zoladek w nocy jest wspaniala rozrywka wiec zaczal robic to dosc regularnie...Anek to przerazajace ze to juz w tym roku..dopiero sie mowilo jeszcze tyle czasu poza tym to w przyszlym roku a tu prosze 3 stycznia zaraz luty...i nie wiadomo kiedy kwiecien...tez ostatnio maz mi powiedzial ze dopiero co test robilismy a juz niedlugo bedzie na swiecie.
anek
Anek@ nie dość że mamy podobne nicki, czekamy na synków, to ja dzisiaj też z rana potrzebowałam kogoś zeby za mnie uważał na tych nieodśnieżonych ulicach jak wracałam z glukozy i od kilku dni proszę męża o pomoc przy przewracaniu na bok ale mamy podobnie :-* :-*
Anek@
Anek hi hi hi nic nie pisalam bo moj maz czesto zmienia w tej kwestii zdanie...ale Dominik zmienil decyzje co do imienia i zamiast Daniela ma byc Kubus)podobno to juz wersja ostateczna bo od ponad tygodnia nie slysze zeby cos mu znowu nie pasowalo i juz zaczal sam mowic do brzusia Kubusiu wiec chyba to juz towcale sie nie zdziwie Aniu jak jeszcze urodzimy w tym samym dniu :laugh:
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.