reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Może Wasze dzieciaciaczki jak się dowiedziały, że na kwietniówkach jest tyle chłopców to stwierdziły, że dla równowagi zmienią się w dziewczynki? Hihi.
Ale i tak najważniejsze, że są zdrowe :)

reklama
Ja swojego Kubusia na 100% potwierdze w lutym, po usg 3d.... wtedy to już powinnam wiedzieć na pewno.... czy Kubuś na sali porodowej nie zmieni się w Ole :)

Wiecie co, ale ten czas szybko leci.... pamietam wrzesień jak diwedziałam się o ciąży i szybko z mam starających się przeniosłam się tutaj.... a my już mamy styczeń 2006 i jakies 3 miesiące z hakiem albo bez :) do rozwiązania..... zleci jeszcze szybciej....

Ok dzisiaj tez zaliczylam wizyte, oczywiscie powtorka glukozy tym razem z przykazaniem ze nie wolno jesc slodkiego w nocy poprzedzajacej badanie:)....a poza tym ROSNE... mam juz powoli dosyc zwlaszcza po dzisiejszym dniu, ulice nieodsniezone, slisko ja z bebenkiem wiem musze podwojnie uwazac...poza tym zaczela mi sie woda zatrzymywac wiec puchne, w nocy potrzeba spychacza zebym sie obrocila na bok...a tak ogolnie to OK :laugh: moze dzisiaj mam jakis gorszy dzien dlatego tak marudze...

No i jeszcze moj synek wyszedl z zalozenia ze kopanie mamusi w zoladek w nocy jest wspaniala rozrywka wiec zaczal robic to dosc regularnie...Anek to przerazajace ze to juz w tym roku..dopiero sie mowilo jeszcze tyle czasu poza tym to w przyszlym roku a tu prosze 3 stycznia zaraz luty...i nie wiadomo kiedy kwiecien...tez ostatnio maz mi powiedzial ze dopiero co test robilismy a juz niedlugo bedzie na swiecie.

Anek@ nie dość że mamy podobne nicki:), czekamy na synków:), to ja dzisiaj też z rana potrzebowałam kogoś zeby za mnie uważał na tych nieodśnieżonych ulicach jak wracałam z glukozy :) i od kilku dni proszę męża o pomoc przy przewracaniu na bok :) ale mamy podobnie :) :-* :-*

Anek hi hi hi nic nie pisalam bo moj maz czesto zmienia w tej kwestii zdanie...ale Dominik zmienil decyzje co do imienia i zamiast Daniela ma byc Kubus:))podobno to juz wersja ostateczna bo od ponad tygodnia nie slysze zeby cos mu znowu nie pasowalo i juz zaczal sam mowic do brzusia Kubusiu wiec chyba to juz to:)wcale sie nie zdziwie Aniu jak jeszcze urodzimy w tym samym dniu :laugh:

Dobre, dobre!! Aneczko :)
No to każdy Anek urodzi sobie Kubusia :)

Anek chyba na to sie zapowiada :laugh: a jak wyniki glukozy? wszystko ok?

reklama
Na moim wyniku stoi napisane poziom glukozy 5,9. Lekarz mówi, ze superowo, ze moge robić za odkurzacz słodkiego:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry