- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Ewach6 napewno będzie wszystko Ok.trzymam za was kciuki że będzie OK.
Hej dziewczyny
Dziś byłam na kolejnej wizycie u Pana G. Wyniki krwi mam w porządku (ta glukoza wcale nie była taka straszna w smaku).
Co do wód to nie jest tak źle, mam takie minimum do przyjęcia. Zapalenie przeszło. Tylko w przyszłym tygodniu idę na wizytę z wynikami cytologii.
Płeć też już poznałam Też maluch nie chciał dziś powiedzieć co ma między nóżkami, więc Pan G wymyślił, żebym przekręciła się na lewy bok i... Zadziałało!! Będę miała chłopczyka
Pozdrawiam serdecznie
Dziś byłam na kolejnej wizycie u Pana G. Wyniki krwi mam w porządku (ta glukoza wcale nie była taka straszna w smaku).
Co do wód to nie jest tak źle, mam takie minimum do przyjęcia. Zapalenie przeszło. Tylko w przyszłym tygodniu idę na wizytę z wynikami cytologii.
Płeć też już poznałam Też maluch nie chciał dziś powiedzieć co ma między nóżkami, więc Pan G wymyślił, żebym przekręciła się na lewy bok i... Zadziałało!! Będę miała chłopczyka
Pozdrawiam serdecznie
Rybcia_21
Żuczek wielkie GRATULACJE SYNUSIA. Ciesze się że z Tobą wszystko jest już dobrze.
Magdaleona
Żuczek gratuluję synusia! Dzięki za pocieszenie co do glukozy bo ja chyba jutro idę...
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.