reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a zapomnialam Wam powiedziec ze wg USG powinnam urodzic 15 kwietnia a termin mam na 9,04,2006

reklama
No ja z powodu tego cc mam zamiar urodzić w ramach grafiku ;) ale może się okazać, że z lekarzem ustale jedno, a dzidzi zacznie się spieszyć do mamusi w ramionka - oby nie! :)

tak Kosmi Ty masz plus ze prawdobodobnie dzidzi przyjdzie na swiat kiedy Ty bedziesz chciała :-)

Ewo w głowie mi się nie mieści, że ktoś może się tak zachować. Nie dziwię sie wcale, że złozyłaś skargę!
Magdaleona doskonale rozumiem jak to jest "łatwo powiedzieć". Miałam dni, kiedy sypiałam po kilka godzin dziennie i zadręczałam się wyrzutami sumienia. Więc teraz jestem na zwolnieniu miesiecznym i czuję sie przede wszystkim psychicznie lepiej, bo nie narażam dziecka na takie szaleńcze tempo życia. Choć wiem, że w pracy nie jest to najlepsza nowina. Ale chyba ja dojrzałam do tej myśli, że teraz mam ze sobą zawsze malutką istotkę i muszę żyć jej tempem.
Kosmi pewnie Wielkanoc będziesz spędzała już z twoim Maleństwem :) Fajnie :)

ja tez bylam w sobote na USG (zdjecia w galerii zalacze w domu - teraz nie mam jak :) )
bobo jest zdrowe, wazy 425g; wszystko jest ok; slyszalam serducho i przeplywy krwii :)

ale co najlepsze pani gin u ktorej bylam (nie moja) - stwierdziala ze moj chlopczyk to DZIEWCZYNKA :)
zadzwonilam nawet do mojej cioci-gin z reklamacja :) miala niezly ubaw - stwierdzila ze musi to przeanalizowac ;)

kosmi - jestem w takiej samej sytuacji jak ty :) dwie sprzeczne opinie :)
postanowilam ze dalej bede mowic bobo - czyli bezplciowo :)

reklama
A ja idę dzisiaj. O dowiedzeniu się o płeć nie marzę, ale niech mnie w końcu tyłek przestanie boleć!
Zobaczymy, co powie ginka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry