reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewa nie wyobrażam sobie takiej sytuacji jak ta opisana przez Ciebie. Bardzo dobrze zrobiłaś! Niech wiedzą, że bezkarnie nie można traktować klientów na "odwal się"
Napisz nam jeszcze skąd jesteś i w jakim mieście są takie kliniki...

reklama
jestem z Warszawy, a w tej klinice prowadze juz 2 ciążę i nigdy sie jeszcze nie spotkałam z takim podejsciem lekarza do pacjenta. Sczerze mówiąc mam nadzieje ze go zwolnia

ewa - sytuacja nie do pozazdroszczenia :( twoja reakcja byla prawidkowa;
ale niestety obawiam sie ze go nie zwolnia ... chyba ze to nie byla pierwsza skarga na niego ...

dzisiaj bylismy na Usg i nie musielismy za nie placic w ramach rekompensaty. Rozmawiałam z kierowniczka i ona powiedziala ze ten lekarz odbedzie powazna rozmowę z jego przełozonym, trzeba czekac na skutki. Kierownik oddzialu powiedziala ze najprawdopodobniej go zwolnia.

Dzisiaj byłam na wizycie. Oliwka rośnie tak jak trzeba - waży już 540 g. Dzisiaj już była pozycja odpowiednia - główka w dole, ale Pani dr powiedziała, że jeszcze parę razy się może zmienić. Ogólnie z dzidzią wszystko ok, tylko mi się zaczęła skracać szyjka, mam zakaz chodzenia do pracy (choćby na chwilkę - łatwo powiedzieć, nawet jak mam L-4) no i jak najwięcej leżeć. Następna wizyta za 2 tyg i zobaczymy jak wtedy będzie wyglądać sytuacja.

Magdaleona dbaj o siebie
a moja dzidzia wazy 355 g to duzo mniej niz Twoja a jest tylko tydzien różnicy

ja nie wiem kiedy teraz bede miala usg , moze dopiero pod koniec ciązy bo wszystko jest ok. Chyba ze nie wytrzymam i bede chciala potwierdzenia ze to dziewczynka. moze i moja szybko urosnie a i brzuszek mam malutki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry