No więc trafiła, byłam, wróciłam i zabieram się do opisywania wrażeń
Bardzo spodonał mi się ten wiszący tv gdzie wszystko widziałam co jest oglądane i mierzone. Na początek lekarz chciał zobaczyć płeć dzidziolka, ale skucha maleństwo się tak ułożyło, że ledwo pupcie było widać ;D Pomyślałam trudno i tak wiem, że to prawdopodobnie chłopak 8) I zaczeliśmy oglądać buźke w 3D - wrażenia niesamowite, dzidzi ma fajny nosek, akurat ssało kciuka
i mam nagrany z tym filmik... jak już się nacieszyłam widokiem lekarz przeszedł do pomiarów, wszystkiego nie spamiętałam (wszystko oczywiście mam opisane) jest większe o 5dni (to samo wyszło u mojego gina) i waży pół kilo
serduszko stuka 148 razy na min
Wszystko jest prawidłowo - nie będe wymieniać bo troche tego bybyło, a najważniejsze, że wszystko ok... Na koniec znowu obejżeliśmy dzidzie w 3D
i już mieliśmy kończyć, ale lekarz sobie przypomniał: "może sie dzieciaczek chodź troche przekręcił"... i mam na wyniku badania napisane pierwsze zdanie:
W jamie macicyc uwidoczniono pojedyńczy, żywy płód, płci żeńskiej [...]
hahaha i powiedzcie mi co teraz mam myśleć ??? jak się zaczełam śmiać to się lekarz zdziwił, że aż tak się ciesze, że to dziewczynka, pytał o imie i mówił do niej po imieniu hihihihi ja już nie wiem co myśleć, czy czekać do następnej wizyty, mój lekarz był nie pewny chciał poczekać doi następnej wizyty, a ja go namówiłam, żeby jednak... ten bez żadnego wachania stwierdził, że babeczka... ja już nie wiem... ciesze się że zdrowe o!