- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny dziękuję Wam, jesteście kochane :-* Ja też będę za Wami tęsknić, w ogóle nie wyobrażam sobie dnia bez bb (chyba się uzależliłam) i bez Was
Szczerze mówiąc troche się boje, nigdy jeszcze nie leżałam w szpitalu (nie licząc tych dni jak się urodziłam :laugh, troche mnie to wszystko przeraża. Ale dużym plusem jest tu to że będę pod kontrolą lekarzy i gdyby się coś działo reakacja będzie natychmiastowa.
Anek@ zaintrygowałaś mnie trochę swoimi przeczuciami, mam nadzieje że się nie mylisz
Szczerze mówiąc troche się boje, nigdy jeszcze nie leżałam w szpitalu (nie licząc tych dni jak się urodziłam :laugh, troche mnie to wszystko przeraża. Ale dużym plusem jest tu to że będę pod kontrolą lekarzy i gdyby się coś działo reakacja będzie natychmiastowa.
Anek@ zaintrygowałaś mnie trochę swoimi przeczuciami, mam nadzieje że się nie mylisz
Anek@
Fanka BB :)
Iza1 napisze teraz, nie bede Cie stresowac..cholercia tak to jest jak sie na patologii dwa tygodnie lezalo.(w sumie przez to jestem troche obcykana)..dziewczyny z zatruciami mialy wywolywane wczesniej porody, ze wzgledu na bezpieczenstwo dziecka, wiec watpie zeby Cie trzymali do 12 jak zdiagnozuja zatrucie ( a podejrzewam ze po to Cie klada na patologie ), a wiec glowa do gory, nic sie Iza nie martw bedzie oki..no i czekamy na wiadomosci od Ciebie :-*
iza1 pisze:Aha zapomniałam wspomnieć że jak urodze to na pewno się o tym szybko dowiecie od zaprzyjaźnionej osoby która wtedy Was odwiedzi ;D
coz za tajemniczosc
Anek@ nie wiem czy to może być zatrucie, lekarka nic o tym nie wspomniała, nie mówiła też nic o patologii ciąży. Ja myślę że ona chce mnie troche poobserwować i sprawdzić jak to jest z tym ciśnieniem. Chce mnie miec "na oku" żeby w razie czego móc odpowiednio zareagować. Pewnie mi je wyregulują i wypuszczą Zobaczymy... nie ma co gderać ;D Co ma byc to będzie.
W każdym razie Dziewczyny trzymajcie kciuki!!!
W każdym razie Dziewczyny trzymajcie kciuki!!!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.