reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj faktycznie zaczyna sie dziac... :) Kosmi, Dori, Anek@, Zuczek.. - wszystkie lada chwila :) Tylko prosze, nie wszystkie na raz, bo nie nadazymy z gratulacjami ;)

Ja mam dzis wieczorem wizyte u lekarza, ale zadnych objawow na razie nie mam. Ostatnio lekarz wspominal cos o 10 kwietnia i mysle, ze tej daty bedziemy sie 3mac.

reklama
czesc
ja własnie wróciłam z usg
dzidzia wazy 2744 gramy, łozysko juz jest 3 stopnia z widocznymi zwapnieniami
a tak wszystko jest ok :)

ewach6 no to super..czyli u Ciebie tez to jzu kwestia chwili..no ciekawa jestem, ktora przelamie te dzidziowa cisze :)

mam nadzieję ze przetrzymam do 9 kwietnia :)
wizyta u gina dopiero za tydzień

Wow, no to prawdziwy wyscig sie szykuje :) Ciekawe czy ktoras jeszcze marzec zaliczy, czy wszystkie (no, oprocz Magdyleone ;)) jednak zostaniemy kwietniowkami.
Czekamy na wiesci z porodow i zdjecia kruszynek :D

Nie odmawiajmy Magdaleonie tytułu kwietniówki!! Jeszcze nam do marcówek ucieknie i kto nam będzie służył radą jak już przyjdzie co do czego? ;)

reklama
MaGDALEONA to pzreciez kwietnioweczka, bo tak miala termin a że urodziła w marcu to już nie jej wina. Ciekawa jestem dzisiejszej wizyty. Juz tylko5 godzin do wizyty:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry