- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Magdaleona
Fanka BB :)
Cieszę się, że dalej jestem kwietniówką w Waszym mniemaniu
czarownica
a ja jutro ide o 8.20 rano!
ciekawe co mi powie - chce uslyszec ze urodze za jakies 2 tygodnie
oj oby to nie bylo w maju!!!!!!
dzis czuje super jak dzidzia przesuwa chyba nozke bo taka kuleczka jezdzi mi po calym brzusiu - pierwszy raz tak czuje
ciekawe co mi powie - chce uslyszec ze urodze za jakies 2 tygodnie
oj oby to nie bylo w maju!!!!!!
dzis czuje super jak dzidzia przesuwa chyba nozke bo taka kuleczka jezdzi mi po calym brzusiu - pierwszy raz tak czuje
Melduję się po wizycie u gina. No i niestety nie mam dobrych wieści, mam wysokie ciśnienie 140/90, opuchnięte nogi i w ogóle czuję się ogólnie źle w związku z tym pani doktor postanowiła umieścić mnie w szpitalu :-[ Także od jutro mnie nie ma Powiedziała żebym się nie nastawiała na szybki poród, mogę urodzić wcześniej ale niekoniecznie. Jak na razie nie ma warunków do rodzenia (chociaż nie badała mnie to nie wiem skąd to wie, przecież może jest rozwarcie skoro ostatnio było na opuszke ??? , zbadała mi tylko brzuch zewnętrznie no i tętno dzidzi) Jeśli nie urodze do 12 kwietnia to będziemy wywoływać. Także tak czy inaczej na święta dzidzia będzie :laugh:
czarownica
iza1 trzymaj sie w tym szpitalu
wracaj szybko najlepiej juz rozdwojona
wracaj szybko najlepiej juz rozdwojona
Magdaleona
Iza to trzymaj się w tym szpitalu.
Iza1 - nic sie nie martw! 12 kwietnia juz tuz... tuz... - w najgorszym wypadku masz tylko dwa tygodnie w szpitalu. Czas zleci szybko, ani sie obejrzysz a juz bedziesz tulic swoja dzidzie! I najwazniejsze, ze w szpitalu bedziecie pod ciagla opieka!
Badz dzielna, zycze szybkiego i lekkiego porodu i zamelduj sie u nas zaraz po powrocie!!!
Badz dzielna, zycze szybkiego i lekkiego porodu i zamelduj sie u nas zaraz po powrocie!!!
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Iza1 będziemy tu za tobą tęsknić na forum, więc nie każ nam na siebie i maleństwo za długo czekać Trzymaj się!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.