reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oczywiscie, ze Magdaleona jest i bedzie kwietniowka. W ogole nie wchodzi w gre, ze nas opusci ;) Nie pozwolimy jej ;)

reklama
Nie ma zadnej mowy - Magdaleony marcowkom nie oddamy i juz!!! :)

Martap22 - Chyba bedziemy sie dzis badac dokladnie w tym samym czasie - ja mam wizyte o 19:45 - to dokladnie 5 godzin od Twojego posta!!! :D

a ja jutro ide o 8.20 rano!
ciekawe co mi powie - chce uslyszec ze urodze za jakies 2 tygodnie
oj oby to nie bylo w maju!!!!!!
dzis czuje super jak dzidzia przesuwa chyba nozke bo taka kuleczka jezdzi mi po calym brzusiu - pierwszy raz tak czuje:):):)

Melduję się po wizycie u gina. No i niestety nie mam dobrych wieści, mam wysokie ciśnienie 140/90, opuchnięte nogi i w ogóle czuję się ogólnie źle w związku z tym pani doktor postanowiła umieścić mnie w szpitalu  :-[  Także od jutro mnie nie ma  Powiedziała żebym się nie nastawiała na szybki poród, mogę urodzić wcześniej ale niekoniecznie. Jak na razie nie ma warunków do rodzenia (chociaż nie badała mnie to nie wiem skąd to wie, przecież może jest rozwarcie skoro ostatnio było na opuszke  ??? , zbadała mi tylko brzuch zewnętrznie no i tętno dzidzi) Jeśli nie urodze do 12 kwietnia to będziemy wywoływać. Także tak czy inaczej na święta dzidzia będzie  :laugh:

Iza1 - nic sie nie martw! 12 kwietnia juz tuz... tuz... - w najgorszym wypadku masz tylko dwa tygodnie w szpitalu. Czas zleci szybko, ani sie obejrzysz a juz bedziesz tulic swoja dzidzie! I najwazniejsze, ze w szpitalu bedziecie pod ciagla opieka!
Badz dzielna, zycze szybkiego i lekkiego porodu i zamelduj sie u nas zaraz po powrocie!!! :)

Iza1 będziemy tu za tobą tęsknić na forum, więc nie każ nam na siebie i maleństwo za długo czekać :) Trzymaj się!

reklama
Iza nic sie nie martw, faktycznie do 12 juz niedaleko, a poza tym ja mam przeczucie ze to bedzie wczesniej ;D (jak wrocisz ze szpiatala z dzidzia to Ci napisze dlaczego-przypomnij mi tylko )

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry