- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dori super Szykuje sie druga mama
Mnie dzis w nocy tez meczyly skurcze - takie bolesne. Az sie przebudzalam 2 czy 3 razy i ogolnie spalo mi sie beznadziejnie. W ciagu dnia bylo podobnie, najgorzej teraz wieczorem jakies 2 h mnie meczylo jak mocno bolaca miesiaczka. Serio myslalam, ze to juz. Polazilam troszke, staralam sie zajac czym innym i poki co przeszlo. Zobaczymy co bedzie tej nocy i jutro. W koncu ja mam jeszcze miesiac do terminu, ale tez wszystko ostro wskazuje, ze bedzie szybciej. Zobaczymy, zobaczymy...
Swoja droga to za chwileczke kwiecien, a my kwietniowki (prawie) nic Marcowki tak szybko w lutym zaczely, a nasze maluszki poslusznie czekaja do kwietnia
Mnie dzis w nocy tez meczyly skurcze - takie bolesne. Az sie przebudzalam 2 czy 3 razy i ogolnie spalo mi sie beznadziejnie. W ciagu dnia bylo podobnie, najgorzej teraz wieczorem jakies 2 h mnie meczylo jak mocno bolaca miesiaczka. Serio myslalam, ze to juz. Polazilam troszke, staralam sie zajac czym innym i poki co przeszlo. Zobaczymy co bedzie tej nocy i jutro. W koncu ja mam jeszcze miesiac do terminu, ale tez wszystko ostro wskazuje, ze bedzie szybciej. Zobaczymy, zobaczymy...
Swoja droga to za chwileczke kwiecien, a my kwietniowki (prawie) nic Marcowki tak szybko w lutym zaczely, a nasze maluszki poslusznie czekaja do kwietnia
idzia niestety ja koszul jeszcze nie mam ale reszta spakowana, jak coś to mam nadzieje, że mi kupią i dowiozą - wogóle to nie wiem ile rzeczy brać dla dzidzi, ale przecież jak coś to dowiozą i musze legitymacje podstemplować... sporo rzeczy przyszło mi do głowy, które chce zrobić przed - może to i dobrze, jak będe mieć zajęcie to nie będe siedzieć jak kołek i czekać
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Dori to już ostatnia prosta i zaraz pokaże się linia mety. No ale tam jeszcze trzeba wykrzesać trochę sił na sprint
Kosmi jeśli chodzi o Bielański na początek wystarczą ci dwa pełne kompleciki dla dziecka (w jeden ubiorą od razu w drugi przebieranie przykąpieli), a więcej zawsze ktoś może dowieźć, no chyba, że dowiezie już te "na wyjście"
Kosmi jeśli chodzi o Bielański na początek wystarczą ci dwa pełne kompleciki dla dziecka (w jeden ubiorą od razu w drugi przebieranie przykąpieli), a więcej zawsze ktoś może dowieźć, no chyba, że dowiezie już te "na wyjście"
Hehe, no to może ja będę szybciej? U mnie lekarz też powiedział, że dzidzia jest ułożona do wyjścia a szyjka gotowa.
Wstępnie umówiliśmy sie za tydzień na wizytę, ale stwierdził, że raczej nie dotrwamy I życzył mi na koniec przyjemnego porodu
No to teraz czekam. Dziś w nocy nie mogłam zasnąć, bo bałam się, że przeoczę poród, hahaha. Jakby to było takie proste. Hop siup i już jest nas troje w łóżku
No i chciałam się pochwalić, że torba praaaawie spakowana
Wstępnie umówiliśmy sie za tydzień na wizytę, ale stwierdził, że raczej nie dotrwamy I życzył mi na koniec przyjemnego porodu
No to teraz czekam. Dziś w nocy nie mogłam zasnąć, bo bałam się, że przeoczę poród, hahaha. Jakby to było takie proste. Hop siup i już jest nas troje w łóżku
No i chciałam się pochwalić, że torba praaaawie spakowana
martap22
Mama kwietniowa 2006
to wszystko bardzo ciekawe co opisujecie, jak jakies wyscigi naprawde zaczyna sie dziac,niedlugo wszystkie tak zaczniemy opisywac ze skurcze itd, itp. a ja mam dzis wizyte u lekarza, ciekawe cos mi powie, chyba jeszcze dzidzia nie ulozyla sie nisko bo ciagle bola mnie zebra ale wszystko sie moze zdarzyc.oczywiscie dam znac co i jak.papa
KOSMI,DORI-czekamy na dzidziusie.
KOSMI,DORI-czekamy na dzidziusie.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.