reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dori super! Pewnie juz niedługo będzie przy Tobie Twoja córeczka :) Ciekawe czy ja mam jakieś rozwarcie ::) tydzień temu było niby na opuszke :) chmmm zobaczymy jutro.

reklama
Dori wspaniałe wieści. Walczysz o tytuł mamy-wicepionierki :)
Kosmi trzymam kciuki, żebyś przyniosła nam dobre wieści a sobie spokój :)

no to u mnie prawie to samo co u dori ;) następną wizyte jak coś mam na 5tego... a moje bóle to nic innego jak przygotowywująca się macica - reszta już gotowa ;)

Nigdy nic nie wiadomo, ale jeśli któras z Was mnie wyprzedzi nie będę miała nic przeciwko. Chociaż ja sama już nie mogę się doczekać.

Fiu fiu no to chyba juz niedlugo zaczna sie kwietniowe dzieci pokazywac....Kosmi, Dori, ktora bedzie pierwsza kwietniowa mamusia ??? ;D

Kosmi super, może nasze dzidzie urodzą się tego samego dnia.

kosmi - i jak spakowane wszystko ??? :)

ja jeszcze musze uprasowac rzeczy dla dzidzi (na szczescie juz poprane) i przygotowac ubranka na wyjscie ze szpitala dla nas obu :)

reklama
dziewczyny! super! ale wam zazdroszcze!!
porobcie sobie jeszcze przez fotki i powklejajcie - plisssssss

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry