reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Anek@ dopiero byś się zdziwiła jak po obudzeniu zobaczyła byś bobasa obok siebie. ;D

reklama
Oooo wlasnie edytowalam wiadomosc :) No Dori mielibysmy niespodzianke :)

No Anek@ może wtedy miałabyś okazję do scenariusza na nowy film... "Ja się rodzę a Ty śpisz" ;D

Magdaleona ;D ;D ;D ..ale to jest przerazajace, zawsze bylismy spiochami (przyznaje sie bez bicia :) do spania obydwoje mamy melodie ), jednak wydawalo mi sie, ze takiej sytuacji to chociaz ja wyskocze jak opazona, a mi sie tak strasznie spac chcialo, ze pamietam tylko ze mnie bolalo, dosc mocno skoro sie obudzilam i ze zlapalam sie za brzuch zeby sprawdzic jalk mocno sie napial, po czym stwierdzilam ze ide spac dalej :laugh: mam nadzieje ze jak sie naprawde zacznie to wstaniemy z lozka...a nie obudzimy sie we troje :)

a mnie strasznie boli dziś brzuszek :( tak ogólnie i jak delikatnie naciskam to też taka dziwna bolesność, jade do gina niedługo bo i tak miałam jutro iść, a się denerwuje...

Kosmi spokojnie napewno wszystko jest ok. ale masz racje nie nalezy bagatelizowac i lepiej podjedz do lekarza-chociaz coraz blizej termin wiec pewnie dzidzia szykuje sie do wyprowadzki, ale zawsze lepiej upewnic sie (chociaz ja po tym nocnym wyczynie to nie powinam zabierac glosu w kwestiach nie bagatelizowania bolu :) ), jak wrocisz od gina daj znac co i jak..

Właśnie wróciłam od lekarza. Mam dobre wieści. Otóż główka dzidzi niziutko, rozwarcie 2cm. lekarz powiedział, że jestem zwarta i gotowa do porodu co może nastąpić w każdej chwili. Pocieszył mnie jeszcze, że mam dobre warunki do rodzenia (hahahaha) i powinno to u mnie szybko pójść zwłaszcza, że maluch waży do 3kg. Zostało mi 6 dni do terminu. Powinnam do tego czasu być rozdwojona ale gdyby okazało się, że maluch się ociąga we wtorek 4 IV mam się stawić u niego na dyżurze i zaczniemy wtedy działać.

dori GRATULUJE WSPANIALYCH WIADOMOSC !!! Super, oby wszystko sie ulozylo po mysli i jeszcze przed 4 kwietnia na swiecie pojawila sie Victoria

Kosmi napewno wszystko jest ok ale rzeczywiście lepiej się upewnić

Dori super wieści oby  spotkanie z maleństwem nastąpiło szybciutko :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry