- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Magdaleona
Fanka BB :)
No Anek@ może wtedy miałabyś okazję do scenariusza na nowy film... "Ja się rodzę a Ty śpisz" ;D
Anek@
Magdaleona ;D ;D ;D ..ale to jest przerazajace, zawsze bylismy spiochami (przyznaje sie bez bicia do spania obydwoje mamy melodie ), jednak wydawalo mi sie, ze takiej sytuacji to chociaz ja wyskocze jak opazona, a mi sie tak strasznie spac chcialo, ze pamietam tylko ze mnie bolalo, dosc mocno skoro sie obudzilam i ze zlapalam sie za brzuch zeby sprawdzic jalk mocno sie napial, po czym stwierdzilam ze ide spac dalej :laugh: mam nadzieje ze jak sie naprawde zacznie to wstaniemy z lozka...a nie obudzimy sie we troje
Anek@
Kosmi spokojnie napewno wszystko jest ok. ale masz racje nie nalezy bagatelizowac i lepiej podjedz do lekarza-chociaz coraz blizej termin wiec pewnie dzidzia szykuje sie do wyprowadzki, ale zawsze lepiej upewnic sie (chociaz ja po tym nocnym wyczynie to nie powinam zabierac glosu w kwestiach nie bagatelizowania bolu ), jak wrocisz od gina daj znac co i jak..
dori
Właśnie wróciłam od lekarza. Mam dobre wieści. Otóż główka dzidzi niziutko, rozwarcie 2cm. lekarz powiedział, że jestem zwarta i gotowa do porodu co może nastąpić w każdej chwili. Pocieszył mnie jeszcze, że mam dobre warunki do rodzenia (hahahaha) i powinno to u mnie szybko pójść zwłaszcza, że maluch waży do 3kg. Zostało mi 6 dni do terminu. Powinnam do tego czasu być rozdwojona ale gdyby okazało się, że maluch się ociąga we wtorek 4 IV mam się stawić u niego na dyżurze i zaczniemy wtedy działać.
reklama
Rybcia_21
Dori śiwetne wiadomości nam piszesz.Oby malutka sie pośpieszyła i wyszła na świat przed 4.IV.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.