reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyta u lekarza

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Anek@ dopiero byś się zdziwiła jak po obudzeniu zobaczyła byś bobasa obok siebie. ;D

reklama
Oooo wlasnie edytowalam wiadomosc :) No Dori mielibysmy niespodzianke :)

No Anek@ może wtedy miałabyś okazję do scenariusza na nowy film... "Ja się rodzę a Ty śpisz" ;D

Magdaleona ;D ;D ;D ..ale to jest przerazajace, zawsze bylismy spiochami (przyznaje sie bez bicia :) do spania obydwoje mamy melodie ), jednak wydawalo mi sie, ze takiej sytuacji to chociaz ja wyskocze jak opazona, a mi sie tak strasznie spac chcialo, ze pamietam tylko ze mnie bolalo, dosc mocno skoro sie obudzilam i ze zlapalam sie za brzuch zeby sprawdzic jalk mocno sie napial, po czym stwierdzilam ze ide spac dalej :laugh: mam nadzieje ze jak sie naprawde zacznie to wstaniemy z lozka...a nie obudzimy sie we troje :)

a mnie strasznie boli dziś brzuszek :( tak ogólnie i jak delikatnie naciskam to też taka dziwna bolesność, jade do gina niedługo bo i tak miałam jutro iść, a się denerwuje...

Kosmi spokojnie napewno wszystko jest ok. ale masz racje nie nalezy bagatelizowac i lepiej podjedz do lekarza-chociaz coraz blizej termin wiec pewnie dzidzia szykuje sie do wyprowadzki, ale zawsze lepiej upewnic sie (chociaz ja po tym nocnym wyczynie to nie powinam zabierac glosu w kwestiach nie bagatelizowania bolu :) ), jak wrocisz od gina daj znac co i jak..

Właśnie wróciłam od lekarza. Mam dobre wieści. Otóż główka dzidzi niziutko, rozwarcie 2cm. lekarz powiedział, że jestem zwarta i gotowa do porodu co może nastąpić w każdej chwili. Pocieszył mnie jeszcze, że mam dobre warunki do rodzenia (hahahaha) i powinno to u mnie szybko pójść zwłaszcza, że maluch waży do 3kg. Zostało mi 6 dni do terminu. Powinnam do tego czasu być rozdwojona ale gdyby okazało się, że maluch się ociąga we wtorek 4 IV mam się stawić u niego na dyżurze i zaczniemy wtedy działać.

dori GRATULUJE WSPANIALYCH WIADOMOSC !!! Super, oby wszystko sie ulozylo po mysli i jeszcze przed 4 kwietnia na swiecie pojawila sie Victoria

Kosmi napewno wszystko jest ok ale rzeczywiście lepiej się upewnić

Dori super wieści oby  spotkanie z maleństwem nastąpiło szybciutko :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry