reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Doxa, Lindsay! Teraz wątek jakby się bardziej rozwinął może jak się skończy to go wtedy usunę. Co Wy na to?

Lindsay możesz je wykorzystać na 2 sposoby:
1. najeżdżasz myszką na wybrany napis, prawy klawisz i wybierasz z menu "zapisz obraz jako (czy element docelowy ... nie pamiętam)", zapisujesz na swoim komputerze i dalej postępujesz dokładnie tak jak ze zdjęciem
2. najeżdżasz myszką na wybrany napis, prawy klawisz i wybierasz z menu "właściwości", tam na dole jest adres zaczynający się od http//:, kopiujesz ten adresik i bezpośrednio wklejasz do podpisu oczywiście pomiędzy nawiasy

co sie tutaj robi, coraz wiecej nowych mamusi do nas doloncza - ale super. Muse znow nadrabiac watki zeby sie cos o was dowiedziec, ale tak na poczatku chcialam sie przywitac.

jakbym wiedziała, że tu tak fajnie to bym szybciej się przyłączyła ;D
mam swoje jedno ulubione forum, ale jest nas tam zdecydowanie mniej niż tutaj, ale atmosfera też super :)
myślę, że już nie nadrobię tych siedmiu miesięcy i nie poznam was tak dobrze, ale pozaglądam tutaj z przyjemnością

ale się podlizałam :laugh: ;) ;)

cześć hipcie... :)

widze, że teraz w ruch nożyczki poszły i wielkie cięcie wątków następuje... ;)
to może by tak wszystko w pii... wywalić i zacząć od nowa... ;)

ale tak poważnie... to część wątków raczej nadaje sie na główną, a nie do konkretnych działów, więc może niech autorki zamiast usuwać, poproszą moderatora o przeniesienie...

aha... no i wiadomo... witam wszystkie nowe grubasy... :)

cześć jest tam ktoś?Chcę się przywitać podziękować dziewczynom za odpowiedzi na moje pytanie o cukrzycy :D Przeczytałam że nie lubicie nowych wątków ale ten mój jest naprawde dla mnie ważny :)

reklama
własnie weszlam do domku i dopiero bede gotowac obiadek ;)
Ja nie zakładałam żadnego nowego wątku jak przystąpiłam do was bo jużwtedy stwierdziłam że jest ich zadużo :D

Do góry