reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Doxa, Lindsay! Teraz wątek jakby się bardziej rozwinął może jak się skończy to go wtedy usunę. Co Wy na to?

Lindsay możesz je wykorzystać na 2 sposoby:
1. najeżdżasz myszką na wybrany napis, prawy klawisz i wybierasz z menu "zapisz obraz jako (czy element docelowy ... nie pamiętam)", zapisujesz na swoim komputerze i dalej postępujesz dokładnie tak jak ze zdjęciem
2. najeżdżasz myszką na wybrany napis, prawy klawisz i wybierasz z menu "właściwości", tam na dole jest adres zaczynający się od http//:, kopiujesz ten adresik i bezpośrednio wklejasz do podpisu oczywiście pomiędzy nawiasy

co sie tutaj robi, coraz wiecej nowych mamusi do nas doloncza - ale super. Muse znow nadrabiac watki zeby sie cos o was dowiedziec, ale tak na poczatku chcialam sie przywitac.

jakbym wiedziała, że tu tak fajnie to bym szybciej się przyłączyła ;D
mam swoje jedno ulubione forum, ale jest nas tam zdecydowanie mniej niż tutaj, ale atmosfera też super :)
myślę, że już nie nadrobię tych siedmiu miesięcy i nie poznam was tak dobrze, ale pozaglądam tutaj z przyjemnością

ale się podlizałam :laugh: ;) ;)

cześć hipcie... :)

widze, że teraz w ruch nożyczki poszły i wielkie cięcie wątków następuje... ;)
to może by tak wszystko w pii... wywalić i zacząć od nowa... ;)

ale tak poważnie... to część wątków raczej nadaje sie na główną, a nie do konkretnych działów, więc może niech autorki zamiast usuwać, poproszą moderatora o przeniesienie...

aha... no i wiadomo... witam wszystkie nowe grubasy... :)

cześć jest tam ktoś?Chcę się przywitać podziękować dziewczynom za odpowiedzi na moje pytanie o cukrzycy :D Przeczytałam że nie lubicie nowych wątków ale ten mój jest naprawde dla mnie ważny :)

reklama
własnie weszlam do domku i dopiero bede gotowac obiadek ;)
Ja nie zakładałam żadnego nowego wątku jak przystąpiłam do was bo jużwtedy stwierdziłam że jest ich zadużo :D

Do góry