reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
zagladam i co widze - nawał popsutych sprzetów domowych - no w sumie dobry sposób na chwilę wolnego czasu - ale nie chce takiego sposbu tuz przed imprezą urodzinowa - same rozumiecie np.; spaony odkurzacz - kiedy za godzinę impreza brrrrrrrrr - nawet nie chcę o tym myslec

szukam jakiegos prostego menu na imprezeco robiłyscie? to pytanie oczywiście mozecie przenieśc do wątku kulinarnego ;-)

Anna, ja ten odkurzacz spaliłam, bo nie wpadłam na to, ze worek pełen, ileś razy odkurzałam i słabo ciągnęło, ale nie wpadłam na to, ze worek się zmienia itd. więc nie martw sie, nie spalisz. To tylko ze mnie taka gospodyni domowa jak z koziej d... trąbka. ;-)

w ogóle to mam świetny humor, ale pieknie jest na świecie!!!

Witam.
Jestem padnieta, ale jeszcze cos naskrobie.
Dziekuje bardzo Doxa,Syla i Teddy za zdiecia.
A zdiecia sa super. Dzieciaczki przesliczne a jakie juz duze, szok. Takie powazniejsze. Ja moze cos jutro tez cos wkleje, chociaz malo ostetnio robilam zdiec.
Karen opowiadaj wiecej. Duze buziaczki dla Sebastianka z okazji roczku.
Biedny Olinek, niech szybko te zabki wyskakuja, zeby juz nie cierpial.
Olivka tez spi ze smokiem, raz go wypluje raz nie. W dzien nie ma go wcale.
Jutro ide z nia na szczepienie i na kontrole.
Ale macie fajnie, ze macie ladna pogode. U nas pada i wieje, jak zwykle.
No to ide spac.
Dobranoc.

Dobry wieczór.,
Drzewko, mój komputer ledwo dyszy, ale jakoś nie mam ochoty na ten back up, jak sobei pomyślę o kontaktach itd to jakoś mi słabo, nie wiedzieć czemu;-)
Elvirko, trzymaj sie kochana.

wszystkiego najlepszego dla Sebusia z okazji roczku... i dla tych chlopaczkow, ktorzy dzis obchodza... (nie wiem czy w ogole wypada!!!)

natomiast u mnie dzis wielki wybuch... myslalam, ze do tego nie dojdzie, ale niestety stalo sie...
ja juz nie mam ani sily, ani cierpliwosci... jestem na skraju wyczerpania nerwowego, i jeszcze chwila, a dojdzie do tragedii...
myslalam, ze jak wyjade i odpoczne... i ona odwyknie, to zbastuje troche, ale NIE!!! u niej to sie po prostu napietrza!!!
dzis wymyslila, ze kupa mojego syna powinna byc zolta, ze brazowa jest dlatego, ze daje mu chleb, i ze powinnam mu jajko usmazyc... ze zle zywie dziecko, bo jest chude, ze ona tyle dzieci wychowala a my jestesmy do niczego... po raz pierwszy az Kamil interweniowal...
jeszcze jedno slowo, a rzuce jej sie do gardla i udusze... z zimna krwia, bo juz mi ani odrobiny cierpliwosci nie zostalo... do kuchni dzis prawie nie wchodzilam, i z daleka od nozy... a i tak od wczoraj nic nie jem, nie moge po prostu... a i dlatego, zeby jej nie dawac... zeby na nia nie patrzec...
jesli jutro znow bedzie o 7 rano warowac przy moich drzwiach i sluchac kiedy wstajemy, to trzepne tymi drzwiami z calej sily... co ma byc, to bedzie....

Witajcie!

Oj jakieś złe nastroje nas dopadają! Oby szybko minęły!

Dzisiejszym jubilatom: Tymusiowi, Damiankowi, Filipkowi oraz Stasiowi wszystkiego naj, najlepszego!!

reklama
Do góry