reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
magdusiek bardzo się cieszę że już po...normalnie siedzę, czytam Twoje wczorajsze posty i ryczę...ze wzruszenia :) pozdrawiam cieplutko
Witam Was moje dziecko poszło spać o 22.30 i wstało o 6.00 nie wiem jak on tak wydala ale ja jestem padnięta :(

Bry :)

Magdusiek super że już w domku i że już po i szpital za Wami:)

Kama śpi.. a ja dla odmiany chyba zaczynam na bezsenność cierpieć ::) Kolejny dzień z rzędu od 5 na nogach.. a potem się dziwię, że o 22 padam ::)

hey kobitki!
Zuźka znów ma temperaturę. :( Ja już nie wiem co jej jest... Syla chyba napisała że panuje u was teraz trzydniówka. CZy ona faktycznie trwa 3 dni? I objawia się tylko gorączką? a może to na ząbki, bo w końcu ma ich tylko 2.
P.S. możecie mi napisać w skrócie co stało się Natalce?

dzień dobry :)

No i super się spi w domu, Natalka tez juz dawno nie miała takiej ocy, dwie pobudki, rzadko, super się wyspałam, ona tez.
Mała - Natalia miała guzka na powiece, trzeba było wyciąć, bo on rósł razem z nią, a u takich maluchów to się robi pod narkozą.

ojej magdusiek! nawet sobie nie mogę wyobrazić co przeżywałaś.... ale cieszę się, ze jesteście już w domu. mam nadzieję, że juz wszystko będzie ok. Co to za guz?! Powiedzcie mi ską się biorą takie rzeczy u takich małych dzieci?! Nie potrafię tego zrozumieć...

U Natalki to było wrodzone, są takie rozwojowe, jeszcze z okresu życia płodowego. Taki kaszak pomieszany z jakimś badziewiem. POnoć te, które są na powiece są najmniej upierdliwe i najdelikatniejsze. Ja to się cieszę, że to było w miejscu gfdzie było widać, a nie np. na nerce albo wątrobie. NO, ale na 100% będzie wiadomo jak przyjdą wyniki.

reklama
Do góry