reklama
magdusiek bardzo się cieszę że już po...normalnie siedzę, czytam Twoje wczorajsze posty i ryczę...ze wzruszenia pozdrawiam cieplutko
Witam Was moje dziecko poszło spać o 22.30 i wstało o 6.00 nie wiem jak on tak wydala ale ja jestem padnięta
Witam Was moje dziecko poszło spać o 22.30 i wstało o 6.00 nie wiem jak on tak wydala ale ja jestem padnięta
mała26
Październikowa mama 2005
hey kobitki!
Zuźka znów ma temperaturę. Ja już nie wiem co jej jest... Syla chyba napisała że panuje u was teraz trzydniówka. CZy ona faktycznie trwa 3 dni? I objawia się tylko gorączką? a może to na ząbki, bo w końcu ma ich tylko 2.
P.S. możecie mi napisać w skrócie co stało się Natalce?
Zuźka znów ma temperaturę. Ja już nie wiem co jej jest... Syla chyba napisała że panuje u was teraz trzydniówka. CZy ona faktycznie trwa 3 dni? I objawia się tylko gorączką? a może to na ząbki, bo w końcu ma ich tylko 2.
P.S. możecie mi napisać w skrócie co stało się Natalce?
magdusiek
Październikowa Mama 2005
dzień dobry
No i super się spi w domu, Natalka tez juz dawno nie miała takiej ocy, dwie pobudki, rzadko, super się wyspałam, ona tez.
Mała - Natalia miała guzka na powiece, trzeba było wyciąć, bo on rósł razem z nią, a u takich maluchów to się robi pod narkozą.
No i super się spi w domu, Natalka tez juz dawno nie miała takiej ocy, dwie pobudki, rzadko, super się wyspałam, ona tez.
Mała - Natalia miała guzka na powiece, trzeba było wyciąć, bo on rósł razem z nią, a u takich maluchów to się robi pod narkozą.
mała26
Październikowa mama 2005
ojej magdusiek! nawet sobie nie mogę wyobrazić co przeżywałaś.... ale cieszę się, ze jesteście już w domu. mam nadzieję, że juz wszystko będzie ok. Co to za guz?! Powiedzcie mi ską się biorą takie rzeczy u takich małych dzieci?! Nie potrafię tego zrozumieć...
magdusiek
Październikowa Mama 2005
U Natalki to było wrodzone, są takie rozwojowe, jeszcze z okresu życia płodowego. Taki kaszak pomieszany z jakimś badziewiem. POnoć te, które są na powiece są najmniej upierdliwe i najdelikatniejsze. Ja to się cieszę, że to było w miejscu gfdzie było widać, a nie np. na nerce albo wątrobie. NO, ale na 100% będzie wiadomo jak przyjdą wyniki.
reklama