reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

dzien dobry...

no prosze, jakie zwierze sceniczne... ;-)
a Mateo zainteresowany wystepem, czy uznal ze to dobry czas na kime?

u nas wczoraj popoludnie pelne niespodzianek, znaczy dla mnie... pojechalismy na te lody, Kamil do nas dolaczyl wiec chlopaki poszli na kanapki do Subwaya, potem zakupy... obeszlo sie bez awantury, to pierwsza niespodzianka, druga to to, ze Kamil z minimalnym, ale jednak zaangazowaniem zakupil koszule do pracy (zmienil stanowisko wiec musial), a najwieksza niespodzianka bylo, ze koszule nie sa czarne/szare/bure/itd, jedna nawet mocno fioletowa... sam Kamil chyba zaskoczony swoim wyborem... :-D
ja mam wreszcie zakiet z Zary... zmiekli i dali przyzwoita cene... ;-)
Krystian niczego nie chcial chociaz kolo Smyka przechodzilismy kilkakrotnie, ale w Saturnie wybral sobie gre...

kawa wypita, czeka mnie reanimacja jednej partycji dysku, bo se wziela i padla...

reklama
Dzień Dobry,

a ja dzisiaj też idę do fryzjera ale z Weroniką.. w sobotę miałyśmy chorych chłopaków w domu i poszłyśmy na babskie zakupy a potem spontanicznie na podcięcie grzywki, dzisiaj umówiłyśmy sie na resztę. Lody to jemy albo jak Teddy przy stoliku albo w domu. Spaceru z lodami to się boję na razie, bo i tak mamy małe przerwy w chorowaniu.
Magdusiek super że Natalka furorę zrobiła, zuch dziewczyna! U nas Weroniki występ też fajny, dziadkowie zadowoleni bardzo, Filip przechorował..
Dziewczyny nie wiem już co robić z tą zerówka i pierwszą klasą. Zapisałam ją najpierw do szkolnej zerówki bo w przedszkolu nie ma ale jak przeczytałam o liczbie dzieci w pierwszych klasach w przyszłym roku, to zapisałam ją też do pierwszej klasy. Mamy się zdecydować do końca tygodnia. Myślę że znam swoje dziecko : ), mamy argumenty za i przeciw ale ciężko mi podjąć decyzję. Zgłupiała normalnie. A co wy robicie? Teddy już wiem a reszta?

Teddy - Mateo zainteresowany, głównie mamą kolegi Natalki. Siedział w pierszym rzędzie, trzymał Natalki pieska i coraz szerzej oczy otwierał.
Drzewko - raczej pierwsza klasa.

No właśnie, miałam na shopping, dziś planowałam w połączeniuz kinem, ale musze samochody zastępcze powymieniać i wyjscie szlag trafił. A później hiszpański, więc zakupy kiedyś tam.

u nas sie jednak nie wyjasnila sprawa zerowki... tzn nie ma jeszcze informacji, bo nie bylo chlopca ktorego mama to prowadzi, wiec i mamy nie bylo... moze dzis cos bede wiedziec...
wlasciwie przez te pol roku dzieci moga sie bardzo zmienic, mysle ze z decyzja tak na pewno warto poczekac jeszcze troche...

tez musze do kina... juz mi pare filmow przelecialo, m. in. Mr Nobody... a zakupow jakos ciagle niedosyt, chociaz juz niczego w szafie znalezc nie moge... ;-)

Dzień dobry
Nie mam chleba, nie mam worków na śmeci chyba jednak wizyta w sklepie mnie nie ominie ;-)
Muszę znów ogarnąć szafy dzieciaków i powystawiać za małe rzeczy na allegro, bo mi się szafka nie domyka i mnie wkurza...
Jestem też nieco zmęczona, w sumie nie wiem czym.

dzien dobry...

siedze od rana i zgrywam dane z dyskow... ziewam tez przy okazji, bo to pasjonujace zajecie... emocje jak na wyscigach slimakow... ;-)
do fryzjera sie umowilam, i nie wiem co mam sobie zrobic... ogladam fryzury i nic mi nie pasuje...

dzien dobry... :-)

piatek, jak milo... nie ma w tym tygodniu ani jednego dnia, zebym normalnie po pracy wrocila do domu, dzis tez, bo do babci...
tak wiec wczoraj, zupelnie spontanicznie stalam sie blondynka... ;-)
nie jasna, absolutnie, ale na pewno to co mam na glowie na pewno nie jest ciemnymi wlosami...

O, wrzuć fotę!!!
Dzień dobry
Ja mam dziś wychodne, sama. Młody nauczył się wydawać coraz rózniejsze dźwięki, przed chwilą wrzasnął jak dziki i się ucieszył, matko, a ja zamarłam.
MOja mama jest chora, masakra jakas, już sie powaznie martwię, bo to nie jest normalne.
Czekam na zakupy z PP bo wczoraj jak się wybrałam to się śnieżyca rozpoczeła... też chore jakies.
Natalia ma dziś bal w przedskzlu, poszła jako Hawajka. Cieszę się, ze nie ma pomysłu na disneyowskie przebrania księżniczek, które mnie brzydzą, a które to dziewczynki kochają. Jej się zresztą podobają, ale jakoś szzęśliwie nigdy nie chciała się tak przebrać.

Dzień dobry, dzień dobry!
Gwarno tu, mimo że mało osób. Pozdrawiam Was kochane!

Teddy oooo to fotkę wrzuć koniecznie! Czytam, że nie miałaś pomysłu na włosy, mogłaś się skonsultować, coś bym podpowiedziała ;-)

Magdusiek na co chora jest Twoja mama, przeziębieniowe objawy czy inne? No zmartwił mnie Twój post.

Drzewko Oli do zerówki w przedszkolu, już podpisaliśmy umowę. Ale nie patrz jak inni, patrz na Weronikę. Dziewczynki często są wcześniej gotowe.

reklama
Doxa - teraz ma chyba grypę, ale wciąż cos jej jest, ma zrobiony jakis milion badań, z ktrych wynika tyle, że kolejne rzeczy sa wykluczane, a ona jak była osłabiona i łapała wszystko tak dalej łapie...

kiedy wpadasz? mam pelno kawy...

Do góry