reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

na razie planuje zalozenie domofonu i polozenie kostki na podjezdzie... chce sie wyrobic z tym przed emerytura... ;-)

(wiem jak to brzmi, ale zalozenia sa jak najbardziej powazne)

reklama
Dzień dobry
Teddy - podjazd, domofon, brzmi powaznie...
Doxa - to już do Berlina blisko.... ;-)

nie wyspałam się dzisiaj kompletnie, wrr

dzien dobry...

ja tez nie moge powiedziec, zebym sie wyspala...

wczoraj wpadl pan od domofonu, spozniony 2,5 godziny, dobrze ze nie musialam go ogladac a Kamil zalatwil sprawe... niestety moje plany ad. jego umiejscowienia (domofonu, nie pana ani tym bardziej Kamila) wziely w leb, bedzie klasycznie...
ze zlosci przesadzilam wczoraj z robieniem na drutach i dzis czuje to w paru miejscach na ciele... ;-)

No jestem, jestem. Zmogło nas przeziębienie i migrena mnie. Oko chciało wypłynąć ale podtrzymałam:-Ddziś już jako tako

No Drzewko gratulacje i szacun. Trochę zazdroszczę, ale tylko trochę ;-)
Ja tez grałam w przedstawieniu w przedszkolu - w 3-latkach Jasia i Małgosie - Małgosię a w zeszłym Kozuchę Kłamczuchę jako żywą:-) Uwielbiam to i te reakcje dzieci. My jeszcze mieliśmy dodatkową widownię w postaci rodziców i prezydenta miasta :-DMówię Wam sława już przeszła koło mnie :-D Wkleję kiedyś zdjęcia bo już nie pamiętam jak to się robiło

Powiem Wam, że niby jestem w domu ale marzę o wakacjach o totalnym odmóżdzeniu , ale na razie nici z tego.
A teraz mimo poźnej pory napiłabym się kawy :tak:

Hej!
Wróciłam, wczoraj jeszcze obchodziliśmy rodzinnie imieniny Olinka, a dzisiaj zaraz wycodzę i cały dzień mam "na mieście" - mnóstwo formalności do pozałatwiania banki, urzędy, odbiór jakiś zamówień... Nic to, trzeba się brać ;-)

Jak wybory? tj. wyniki sondażowe po Waszej myśli?

Dzień dobry
u mnie weekend atrakcji, urodziny koleżanki Natalki, kolacja u rodziców, niedziela -wybory i sushi rocznicowe ;-) Mateo mi się coraz bardziej ruchliwy robi, dobrze, ze jeszcze w ramach maty ;-)

K. kupił jakiś nowy przełącznik i teraz używam ściągi z kartki A4 żeby telewizję czy wii włączyć albo muzyki posłuchac, matko, już mu błagałam by nie przełączać niczego, ale domyślam się co zrobi jak go wkurzę...

reklama
Do góry