reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Hej dziewczyny,
Efuniu dobrze że już po i że możesz pisać ; )
W weekend byliśmy w zoo, było super ale chyba załatwiłam dzięki temu Weronikę. Coraz mocniej mi kaszle..Magdusiek dobrze że nie byłaś u nas, tak lepiej. Ale musimy nadrobić bo moje dziecko mi tego nie daruje : )
Weronika poszła dzisiaj pierwszy raz w kozakach, tak tez w geoxach latała. Filipa buty zimowe jakoś przegapiłam, tzn. jego stare miesiąc temu były ok ale już nie są. A dzisiaj zaglądałam do sklepu i nic nie ma fajnego. Chłopak bez butów mi został..
Na urodziny kupiliśmy Weronice fajny domek dla lalek duży drewniany, mebelki bardzo fajnie zrobione ale cena też była konkretna. Na szczęście się tym bawi..
A Filip to ma zainteresowania tylko w jednym kierunku - cztery kółka : )
Na gwiazdkę myślimy trochę o łyżwach, bo lodowisko tuż obok a na narty raczej się nie wybieramy. Góry w tym roku zaliczone i to konkretnie...

reklama
Drzewko - moja też jęczy, ze chce do Weroniki :-) Góry macie bardzo dobrze zaliczone i howgh!
U nas łyżwy chyba też będa pod choinką... bo to też marzenie, zresztą, Natalia probowała we Francji i bardzo jej sie podobało.

Dzień dobry!
Jak u Was?
Duralex -gdzie Cię wcięło? Może kawa w przyszłym tygodniu? Co Ty na to?
Doxa - a Ty gdzie? O Teddy nie wspomnę... co wy, oszalałyście czy tak pracujecie ciężko? A tylko ja się lenię?

dzieeen dooobryyy... ;-)

a przepraszam Magdusiek, dlaczego o mnie nie wspomnisz? ;-)
ja sie ledwo ogarniam... Kamil wpadl na weekend, ale srednio uzylismy, bo mialam robote... w sumie dobrze, bo rozpoczelismy sezon grzewczy czyli drozsza czesc roku... ;-)
jednak spacer do parku zaliczylismy, wrzucilam kilka zdjec do galerki... z wakacji tez...

aktualnie rozgladam sie za kurtka dla K, jak na razie jedna mi sie podoba, ale jej cena juz nie... :-D
buty mamy z zeszlego roku, sa na styk, jesli nie pochodzi cala zime, to na prewno do stycznia... na razie lata w wiosenno-jesiennych, ale zadne z nich trzewiki na przymrozki... od czego sa cieple skarpety... ;-)

Teddy - w Skoroszach otworzyli smyka, do końca tygodnia, czy do piątku, nie pamiętam, jest -20% na ciuchy... a ubrań sporo, byłam tam wczoraj i w szoku byłam, ze taki wybór. Moze zobacz, coś może trafisz. Ja chcę Natalce kombinezony pokazać, bo wyrosła, a przydałby się też do przedskzla i drugi jednoczesciowy, ale to już blizej nart.
A nie wspomnę, bo też lewus z Ciebie, zamiast melodwać jak weekend i jak rozstanie to cisza... skandal wręcz!

ooo, super... dzieki za informacje... :-)

a weekend, no coz... przezylismy....pozegnanie wypadlo lepiej niz za pierwszym razem, chyba i w tej dziedzinie mozna popasc z rutyne, ale jednak nie chce sie przekonywac... ;-)
Krystian jest swietny, jak tylko zostajemy sami jest posluszny, zgodny, wlasciwie tylko w jednej kwestii sie nie zgadzamy... bo od kiedy zamkneli Dzwigowa mamy wiekszy wachlarz mozliwosci powrotu do domu i dyskusji podlega kwestia czym jedziemy... ;-)

Hej!
Ruch tu, a jak zwykle (ostatnio) w tyle ;-)
Magdusiek wybieram się w Twoje strony i wybieram i nie mogę dogadać się... i dlatego nie dawałam znaku życia.

Teddy jakie rozstanie? Że Kamil gdzieś wyjechał? Gdzie? Na jak długo?

Efunia dobrze, że już dobrze! Oli jeszcze w geoxach biega, ale jemu ciepło ;-) Buty z zeszłej zimy za małe. Wczoraj skrobaliśmy szyby w samochodzie, ale dzisiaj było w miarę ciepło (5st).

U nas już po prezentach (urodzinowych), królowały gry, super sprawa. Ostatnio szachy na topie!
A o gwiazdce jeszcze nie myślę, matko to faktycznie tuż, tuż...

Teddy super zdjęcia! Rewelacyjnie wyglądasz! Mam nadzieję, że finiszujesz już z odchudzaniem!

reklama
dzieki Doxa... juz finiszuje, tylko niezbyt przychylnym okiem patrze na inne potrawy niz do tej pory... ;-)

Kamil robi oficerke... ma 3 wyjazdy po kilka tygodni w ciagu pol roku, teraz akurat caly pazdziernik, ale na jeden weekend przyjechal...

Do góry