reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

duralex pisze:
Widzę, że ostatnimi czasy produkcja Wam podupada.. i mniej do czytania ;)

dokładnie tak ;)
dzięki temu nawet długo nie musiałam nadrabiac :laugh: :laugh:

My bylismy dziś z Natka u lekarza na kontroli i nasza drobinka znów niewiele przybrała bo 450 w niecałe 6 tygodni i waży tylko 6600
mierzy 66,5cm. Trochę mnie martwi że jeszcze nie podwoiła wagi urodzeniowej :(
Mamy wprowadzać zupkę z mięsem i dawać ją 3 razy dziennie oprócz tego cyc. Myślałam że trochę wiecej przybrała bo dostaje juz zupki warzywne, kaszki i deserki.
W każdym razie nie mamy sie martwić bo poza tym dobrze się rozwja i na szczęście jest zdrowa.
Musimy tylko iść na kontrolę do endokrynologa bo gruczoły sutkowe ma jeszcze powiększone i trzeba to sprawdzic. Mam nadzieje że bedzie wszystko ok.

reklama
Efuniu nie, to jest przepis na 1 blaszkę. Ja zawsze robię 2 chlebki, jeden ten z otrębami, a drugi przenny wg przepisu Małgosi.

Duralex oj jak dawno nie odzywałaś się!! Co u Was?

Luszka witaj! Jak było "na wczasach"?

Doxaja jestem. A z "wczasów" wróciłam we wtorek ;) tylko ostatnio jakoś nie miałam za bardzo czasu żeby zagladać na BB a jak już zajrzałam to zdążyłam jedynie poczytać :)
Teraz na długi weekend prawdopodobnie też wyjedziemy. Wreszcie wybiorę się do Torunia i spotkam ze znajomymi :D

Chyba pójdę już spać bo jakaś padnięta jestem.

Dobranoc :)

dobry wieczor,
rzeczywiscie jakos ostatnio mało płodne w pisaniu jestescie. ja znow sie pojawiam i zaraz znikne. padam po prostu. a jeszcze dzis boli mnie głowa :(
Tymku, Damianku sto lat!!!
My jestesm dzisiaj po kontroli w por. rehabilitacyjnej. Wszystko ok, choc nadal mamy cwiczyc. Macio jest bardzo silny, ale nie chce sie przerzucac z pleckow na brzuszek.tzn chce ale leniwie. Ma wprawdzie jeszcze czas, ale mamy cwiczyc.
Poza tym trace pokarm. Jak nie karmie w dzien to niestety wieczorem mam coraz mniej. Wiem, bo sciagam i coraz gorzej idzie. Ale juz za nami 6,5 miesiaca wiec jest ok

Duralex produkcja nam spada, bo dzieci dorastają i mniej śpią ... pogoda piękna, więc całymi dniami jesteśmy na spacerkach ... niektóre z nas wyjeżdżają sobie na "wczasy" ... i takie tam ;)

Lindsay najważniejsze, że pierwsze 6 miesięcy Maciulek był na piersi!! Nie martw się!

czesc laski i bobaski... :)

skonczylam Pottera... i czuje jakis niedosyt...
pani Rowling mogla by sie pospieszyc z ta siodma czescia... :)

Witajcie
wreszcie mam trochę czasu, żeby coś do Was napisać.
Teddy a ja skończyłam czytać Lalkę ....
Wczoraj zaliczyłam rosyjski na 4, cieszę sie bardzo...mówię Wam
z tych problemów i nerw jakie wokól mnei krążą ważę już 54 kg.
Obecmnie ejstem na zwolnieniu lekarskim, więc mam więcej czasu dla mojego maleństwa.
Byłam na stronie babyboom nie ma już moich zdjęć.
Ostatnio mam problemy z zołądkiem, często wymiotuję i w ogóle.
Na komputer tylko siadałam aby się uczyć, próbowałam do was zajrzeć, przeczytałam trochę zaległości i nawet nie zdarzałam nic napisać.
Tęsknie za bestroskim gadaniem z Wami.
Wiktoria waży 8200 g i mierzy 70 cm i posiada 2 ząbki, które wyskoczyły tuż przed świętami 15 i to oba na raz.
Miałą przy tym gorączkę i lekką infekcję.

Teddy pisze:
czesc laski i bobaski... :)

skonczylam Pottera... i czuje jakis niedosyt...
pani Rowling mogla by sie pospieszyc z ta siodma czescia... :)

próżne nadzieje teddy... znów się będzie ślimaczyła zapewne. aż nam dzieci do przedszkola pójdą, to ona łaskawie wyda :D

a w ogóle to witamy :)

reklama
hej,
byłam jednak wczoraj na koncvercie, Kamil mnie namówił, żebym poszła no i genialnie było. Skończyli grać o północy :) Natalia grzecznie zjadła, spała, jakoś noc też luzacko, więc jestem bardzo zadowolona. Fajnie jest na świecie....
a jeszcze jak takie słońce budzi to już w ogóle jest super.

Do góry