reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Hej!
Ja właśnie wróciłam z półdniowego pobytu w Łodzi! Od jutra biorę urlop na 4 dni, ale niestety nie będę wypoczywać, lecz pracować w drugiej pracy ;-) To się porobiło...

Magdusiek no to pięknie Ci się ułożyło w pracy!

reklama
Doxa - Łódź to wiesz... byłam w niedzielę, na obiedzie i krótkiej wizycie na lodach.

A moja siostra jest w ciązy!!!! Ha! Wiedziałam szybciej niż ona normalnie! Ależ się cieszę! Same początki, mam nadzieję, że wszystko świetnie się powiedzie.

A Wy czemu znów cicho???
Szukałam dziś szkoły, masakra jakaś, jestem podłamana.

Witam,
My bylismy dzisiaj na swietnej sztuce, usmialam sie i Tynca na zywo w koncu moglam zobaczyc w akcji.
Magdusiek pod jakimi wzgledami jestes zalamana szkola? Jeju ja jeszcze nie mysle o szkole bo mam nadzieje, ze moje dziecko wczesniej przedszkole zaliczy.
Jakies cholerstwo mi sie robi na oku wrrr

Hej :-)

Dziękuję za życzenia urodziowe :tak: Bardzo miło dostać tyle pozytywnej energii.
Dla naszych Małych Jubilatów także Wszystkiego Najlepszego.

Pusto to od jakiegoś czasu, ja też nie miałam kiedy pisać. Zośka ma anginę - zaraziła się ode mnie. Tymek chyba zawalone zatoki. Juz sezon chorobowy w pełni.

Ja zaczęłam chodzić na fitness i czuję jakby moje zycie obróciło sie o 180 stopni. Ale w pozytywnym sensie. Mam humor i energię. Az dziwne bo pogoda paskudna.

Napiszcie co u Was.

Hej
jaka cisza, wow
U mnie fajnie, właśnie wrócilismy z tygodniowego wyjazdu, było super! I marzy mi sie jakiś kolejny.... jakbym jeszcze w totka wygrała to byłoby super ;-)
O fitnesie marzę, może teraz, jak nie mam zdjęć to się uda mieć więcej czasu dla siebie ;-)

Witajcie,

magdusiek też bym w totka chciała. a najbardziej to bym chciała zeby choróbska nas opuściły. tymek zapalenie krtani i wszyscy po kolei jakiegoś rotawirusa. tymek z zośką zwymiotowali na wszystko w domu mam wrażenie. ja z jaśkiem ledwo zipiemy... co za życie. ;-)

a gdzie reszta? żyjecie? halo!

Hej,

Zyjemy zyjemy, tylko jak wy z chorobami, ledwo sie jedna skonczyla a Tus okropny katar, na szczescie pieknie siaka i nie do wiary ile sie tego miesci w tym malym nosku. Przypuszczam, ze zarazil sie w przedszkolu, chodzil pare dni, teraz go jeszcze nie posylam.
Mnie tez wczoraj wzielo, meza po tygodniu spokoju tez wzielo i ogolnie maly szpital w domu.
Ja tez na fitness ide, tylko musze sobie dobrac odpowiednie cwiczenia i to jak dopiero sie wykuruje, juz nie moge sie doczekac. Efunia ja tez zawsze po aerobicu jakbym inne zycie miala, mysle ze to sprawa wiekszego ruchu a nie tylko ograniczanie sie do spacerow po domu i ulicach;-)
A co to za ^Joasia^?

reklama
A co to za choroby? Reszta też chora? Polecam wyjazd gdziekolwiek gdzie jest ciepło, w taką pluche to idealne! Mam lenia dzisiaj....

Do góry