reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dobry wieczór. Jolik, zuch z Tymka. Weronika też zadowolona i dumna że w drugiej grupie jest. U nas dzisiaj jeszcze gorąco było ale światlo juz takie inne, jesienne. Moje ulubione. Jechałam dzisiaj po Weronikę do przedszkola wysiadłam przystanek wcześniej i przeszłam się Saską Kępą, aleee..
Magdusiek tom tit tot i zgadne to w lot, malutka dziewczynka ma na imię Magda ;-) Dzisiejszy tekst mojego dziecka: mamo dlaczego ten kurczak w piekarniku ma taką dziwną główkę? Bawi się w żółwia? :szok:

reklama
Witam!
U nas wciąz duszno i zadnej jesieni nie wypatrzyłam.:tak:

Magduś,ja też myslałam o małej Madzi !też zgadłam.
Drzewko, kurcze ale kurczak :-D

Moje dziecko jeszcze chętnie by posiedziało w domu, tragedii nie robi ale focha ma :tak: muszę ją czasem pionizować , bo jakaś rozwrzeszczana . zabrałam ją na kawkę ( ja kawka ona cola) i od razu zakazałam fochów i wrzasku. Potem K. pyta co robiłas z mamą i jej koleżankami?, a ona "nie wiesz ? rozmawiałyśmy !" :-D

Dzień dobry
Ale pucha...
My mamy weekend bez taty, byłysmy dziś na szybko w sklepie - Natalia dostała kozaki, ja kupiłam sobie tez kozaki, nie wiem jak Kamil je skomentuje, bo sa amarantowe, ale nie mogłam się powstrzymać ;-)
Mam lenia, powinnam prasować, ale jakoś... leży.

Drzewko, Kasia - dokładnie, skomentowałam, ze te z września są najfajniejsze ;-)

Witam!
No i sie przechwaliłam ,że jesieni nie widzę. Zaczęło się, mokro,zimno,szaro.
Ja wydałam tyle kasy na podręczniki dla chłopców i końca ich kupowania nie widzę, a to dodatkowe repetytorium,a to książki do kolejnego języka itp Nie mówiąć o jakiś zeszytach i przyborach,plecakach,butach....:szok: szczerze nie wiem jak sobie radzą rodziny ,które mają mniejsze dochody :shocked2:

Magduś,amarantowe -super. Ja upatrzyłam czółenka morsko zielone na obcasie. ale chyba muszę poczekać na jakieś wpływy.:tak:

Dobry wieczór
wchodzę, a tu puuusto.
Bardzo dziękujemy za uroczą zabawę, Natalce b. się podobało.
I fajnie było się spotkać, nareszcie w większym gronie ;-)

Dbry wieczór. I my także bardzo dziekujemy. Bylo fajnie choć ja oczywiście narzekam na zbyt krótko :tak:i czekam na zdjęcia. Dzisiaj ciężki dzien miałam więc tylko na chwilę wpadam i zaraz idę spać.

reklama
Do góry