reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Syla, Kaszu,

współczuję Wam. Dobrze, że macie swoje rodziny. Razem zawsze łatwiej przetrwać trudne chwile.

Olka też ma dziś bal i jest przebrana za biedronę. Potem Wam pokażę ;)

Depresja też mnie dorwała, jakoś smutno, to pewnie przez aurę. Okropna, Do tego zasmarkana jestem i miałam z łóżka nie wychodzić, ale postanowilam zwlec się o pojechałam do kosmetyczki. było miło. może teraz sobie coś kupię.
BTW, Magdusiu, regularnie robię zakupy w sklepie trendymania. jaest boski. dzieki za info! :)

luszka pisze:
To już wiem dlaczego moja Natalka tak słabo przybiera - prawie w ogóle nie je w nocy :(

luszka, nie gadaj glupot! ;) niekoniecznie... nasz weterynarz zabronil budzic kobiete, no chyba, zeby przestala przybierac. skoro Natka przybiera to ja bym jej nie budzila.

Malgos, jasne. tak znienacka mnie naszlo i przejechalam sobie 300km... no ale czego sie nie robi, zeby poglaskac Misia ;)
a biedrona swego czasu tez bylam ;D ale Wam nie pokaze :p

i jeszcze sie pochwale: wczoraj pierwszy raz wyszlam bez Antoniny! i polecialam na dwugodzinne zakupy ;D i kupilam sobie jeansy ;D

Dotarłam po spotkaniu do dopmu, dzisiaj nieźle pociągnęłyśmy, mnie nie było 8 godzin w domu, a nigdzie po drodze nie wstępowałam. Jak dziewczyny dojadą to wrzucą zdjęcia, mój aparat ostatnio odmówił posłuszeństwa, więc go nawet nie zabieram.
Małgosiu - nei ma sprawy, ciesze się, że Ci się spodobało, ja tez tam lubię wpadać od czasu do czasu ;)

Vertigo rosnie ale wolno. Nasz weterynarz twierdzi że w dolnej granicy normy. Tata tak sie przejął że kazał mi w nocy budzik nastawiać (ciekawe czy sam by wstał) ale kończyła sie na tym ze na wpółprzytomna wyłączałam go i spałam jeszcze z 2 godz i wstawałam o 6.
Swoją droga zastanawiam sie jak to bedzie z tym wsttawaniem jak bedę musiała wrócić do pracy? ;D Wcześniej nigdy nie było problemu ale teraz totalnie sie rozregulowałam :-[

Małgoś Tak śmignełaś pprzez to rondo że nie zdażyłam Ci nawet pomachać ;D

Witam ponownie laski. Ślubny nadal w robocie a ja czekam i czekam i umieram z głodu. Nie chciało mi się iść do sklepu, bo myślałam że wróci o 15 i on tak wraca a ja nadal bez śniadania ;) Może trochę schydnę ?;)

luszka pisze:
rosnie ale wolno. Nasz weterynarz twierdzi że w dolnej granicy normy.

Luszka to ile teraz waży?
Bo ja mam jakoś opory przed dokarmianiem na śpiocha. Nie bardzo mi je w dzień a potem w nocy odbija sobie i tak się boję, że dokarmiając ją na śpiocha będzie cały czas jadła w nocy a w dzień "na odczepne".

A ja dzisiaj siedziałam 5 godz na allego :o Hmm kupiłam kilka rzeczy he he same ciuchy dla małej ... ale licytuję chyba jeszcze ze 40. Ciekawe co powie ślubny .. ;)

cześć dziewczyny
jak spotaknie - bardzo chciałam przyjść ale małż zabrał mnie na zakupy - za tydzień wyjeżdżamy na narty i trzeba sprzęt skompletować.

Jarrela ja też uwielbiam allegro - szczególnie ubranka dla małego :)

Jazz no właśnie weszłam na chwilkę zobaczyć może jaką bluzeczkę małej kupię? Bo ja to raczej mam zakaz kupowania ubranek, chrzestna przysłała cały wieeelki karton dla małej. No i tak szukałam tej bluzeczki, że kupiłam 2 sukienki, kożuszek, polarek i licytuję kilkanaście spodni i sukienek. A bluzeczki żadnej ::) Tragedia pozwolić babie na zakupy

Jarrela tydzień temu ważyła 5710. Z kolei Natka jak była taka marudna i nie chciała jesc nawet po 4 godz przerwy najlepiej dawała sie nakarmić właśnie na tzw "śpiocha". A dziś po spacerku je prawie co godzinkę. Więc Was posłucham i na razie bedziemy karmic tak jak do tej pory. Zresztą ja chodzę dość późno spać i zawsze przed snem ją karmię często jest to ok 1 -2 w nocy więc chyba kwalifikuje sie do nocnego karmienia ;) ;D

reklama
Do góry