reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Luszka faktycznie podobna ta mała!

I racja ta laska u nas pisała sobie, potem przestała, a potem niewiadomo czemu wykasował swój profil?? Chyba że ja coś przegapiłam?

reklama
Oj Luszka Luszka ... przyjrzyj się dokładnie buzi swojego własnego dziecka, bo jak już w moim je widzisz, to coś jest nie tak, heh...

da się, ale takie zamówienie nie skutkuje, bo albo nie słychać albo się zapomina, a tak się świeci i świeci i nie ma wyjścia. oralnie to sobie wiesz... sama mogę :)
Kamil ma świra na punkcie internetu, komputerów, programów różnych, to jest jego pasja, łączy to z pracą czasem, w domu mamy sieć, każdy ma swój komputer, ja mam oprócz tego palmtopa, w pracy dzięki Kamilowi powstała sieć i cała reszta, no fiś, po prostu fiś. On sobie czasem ze mną pogada i mówi, że nie mógłby mieć kobiety, która nie rozumie co on mówi. A jak ostatnio wysyłał maila informującego o nowym projekcie to hcyba tylko ja rozumiałam o co chodzi, tak to się kończy... ogólnym zarażeniem ;)

Dorothy witaj ponownie!!! Dawno się nie odzywałaś!
A Wasze dzieciaczki są podobne, nie da się ukryć ;)

dorothy23 pisze:
Wykasowała, bo ja Shady cytuje po innych forach niestety, nie wiedzieć czemu nienawidzi i dziwnie się zachowuje...

:o :o O rany! Co Wy dziewczyny z tym cytowaniem po innych forach ... ja tam nie zaglądam na inne fora i chyba dzięki temu jestem szczęśliwa, bo nie wiem co tam się dzieje!!

reklama
Doxa - i masz rację ;) Ja swoje konto skasowałam, ale czytam Was, bo to fajne forum, nasze dzieciaczki są w podobnym wieku, te same mamy problemy i pytania :)

Do góry