reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam Was wszystkie bardzo serdecznie.
Staje się to chyba tradycją, że wracam do Was po dłuższej nieobecności, ale zawsze za to z wielką przyjemnością.:-) Niestety praca zawodowa nie pozwala mi zaglądać gdziekolwiek (resztki czasu wysupłane z mojego dnia staram się oddac w całości rodzinie - ale chyba skądś to znacie ;-)).
Efuniu - to już Zosia jest tak wielka? Kiedy to minęło...
Powinnas porozmawiać z moją mamcią o opatulaniu dzieci.
Nie mogę kobiecie wyperswadować przegrzewania Dawiego - jest ubrany zawsze (moim zdaniem) za ciepło. Moja rodzicielka twierdzi, że on jest i tak zazwyczaj najlżej ubranym dzieckiem na placu zabaw (a przekonałam się na własne oczy w poniedziałek, że faktycznie dzieciaki z okolicy chodzą ubrane odpowiednio..ale do waruków panujących akurat... na Syberii :-))
Magdusiek nie wiem czy pochodzisz też z Łodzi czy tylko wypadowo tam bywasz - ja w każdym razie też zawsze ładuję akumulatory w Łodzi (to moje rodzinne miasto). Nie wyobrażam sobie życia bez wizyty co najmniej raz na 2 miesiące w Łodzi :)

reklama
patka kochana jak dobrze cię widzieć!
wstyd bo nawet nie mam czasu smsa napisać. ani maila.
ale myślę o was bardzo ciepło i stale :tak:

właśnie regał nabyliśmy i zaraz jadę farbę wybierać do zośki pokoju i tapetę do sypialni... pierwsza przymiarka do wybierania :-)

Czesc,
Efunia no dobrze, ze dogadalas tym babom, jak ja takich nie znosze. A z tym ubieraniem to nie wiem co jest, ostatnio byl taki upal a niektore dzieci w gubych bluzach biegaly i cale spocone, pozniej sie dziwic ze sie przeziebiaja. Z reszta ja ufam Tuskowi bo jak mu goraco to sie rozbiera a jak zimno to prosi o bluze. Ostatnio sie lubi opalac bo jak twierdzi lapie witaminke D:-)
Nam tez pasuje juz nowe kolory polozyc wszedzie a zaczelismy z wymiana wnetrza.
Ja juz chce zeby lunelo deszczem bo wisi w powietrzu i nic.

Patka - wieki całe!!!!
Pochodzę z W-wy, ale w Łodzi mam rodzinę i przyjaciela, takiego co to mogę zadzwonić kiedy mi źle czy dobrze itd ;-) I uwielbiam klimat tego miasta! Może kiedys się spotkamy? Skoro w W-wie się nie udaje to może Łódź będzie przychylniejsza???

dużo mam pracy i coraz mnie czasu na forum, chyba czas przerzucić się na telefony ;-) I przypominam wsyztskim, ze one działają w dwie strony ;-)

Witam!
patka witaj!

U nas dzis cały dzień leje i wieje . brrr,aż strach.

w piatek mam zajęcia otwarte - napisałam już scenariusz przygotowałam prezentację ( mati mi przygotował właściwie)jutro bedę sprzet elekrtyczny sciągać. kocham takie przedstawienia :angry: sto par oczu , cała sala dzieciaków a Ty sie poć :baffled:

Witajcie!
Zanim się obejrzałam, a tu już prawie połowa maja. Wydawało mi się, że "wczoraj" pisałam na BB, patrzę a to było ponad tydzień temu. SZOK

Magdusiek u Małgosi ok, pracuje w banku, Ola zmieniła szkołę, Jaś miał akurat zapalenie oskrzeli - to w telegraficznym skrócie. A Ty jak teraz stoisz z czasem? Daaaaawno sie nie widziałyśmy, rany, stęskniłam się!!

Tusiekn no jakaś masakra u Was z przedszkolem. Czy to chodzi to jakieś najbardziej oblegane?

Patka jak miło że zajrzałaś. Ale czemu na tak krótko? Co u Ciebie? Jak Wam się mieszka w nowym mieszkaniu?

Efunia oj fanie masz już z taką "odchowaną" córcią. Jak to każde dziecko inaczej się rozwija...

Kasiek i jak poszły zajęcia otwarte?
BTW to kiedy wybierasz się do Warszawy? Za Tobą też się stęskniłam!!

Cezsc,
Doxa ratuj;-) nie moge w ogole zdjec wkleic i to chyba nie wina zabki bo z probowalam z innego hostingu, cokolwiek chce wkleic w galerii to si enie wyswietla.
A przedszkole to wiesz, to na ktorym nam po prostu zalezy , ale jestem dobrej mysli:-)

Tusiekn a co się wyświetla? Masz jakiś komunikat? Może wyślij mi link do zdjęcia, zobaczę o co chodzi.

reklama
Z zabki bralam link ostatni ktory sie bierze do wklejenia i w galerii daje wkleic obrazek tak? i wpisuje sie link i jak go podaje oczywiscie caly z http to zamiast zdjecia jest po prostu krzyzyk ze nie wyswietla zdjecia w polu. i tak jest z kazdym zdjeciem. nie wiem o co chodzi tymbardziej ze nie zmienilam zadnych ustawien i takich tam.

Do góry