reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam Was wszystkie bardzo serdecznie.
Staje się to chyba tradycją, że wracam do Was po dłuższej nieobecności, ale zawsze za to z wielką przyjemnością.:-) Niestety praca zawodowa nie pozwala mi zaglądać gdziekolwiek (resztki czasu wysupłane z mojego dnia staram się oddac w całości rodzinie - ale chyba skądś to znacie ;-)).
Efuniu - to już Zosia jest tak wielka? Kiedy to minęło...
Powinnas porozmawiać z moją mamcią o opatulaniu dzieci.
Nie mogę kobiecie wyperswadować przegrzewania Dawiego - jest ubrany zawsze (moim zdaniem) za ciepło. Moja rodzicielka twierdzi, że on jest i tak zazwyczaj najlżej ubranym dzieckiem na placu zabaw (a przekonałam się na własne oczy w poniedziałek, że faktycznie dzieciaki z okolicy chodzą ubrane odpowiednio..ale do waruków panujących akurat... na Syberii :-))
Magdusiek nie wiem czy pochodzisz też z Łodzi czy tylko wypadowo tam bywasz - ja w każdym razie też zawsze ładuję akumulatory w Łodzi (to moje rodzinne miasto). Nie wyobrażam sobie życia bez wizyty co najmniej raz na 2 miesiące w Łodzi :)

reklama
patka kochana jak dobrze cię widzieć!
wstyd bo nawet nie mam czasu smsa napisać. ani maila.
ale myślę o was bardzo ciepło i stale :tak:

właśnie regał nabyliśmy i zaraz jadę farbę wybierać do zośki pokoju i tapetę do sypialni... pierwsza przymiarka do wybierania :-)

Czesc,
Efunia no dobrze, ze dogadalas tym babom, jak ja takich nie znosze. A z tym ubieraniem to nie wiem co jest, ostatnio byl taki upal a niektore dzieci w gubych bluzach biegaly i cale spocone, pozniej sie dziwic ze sie przeziebiaja. Z reszta ja ufam Tuskowi bo jak mu goraco to sie rozbiera a jak zimno to prosi o bluze. Ostatnio sie lubi opalac bo jak twierdzi lapie witaminke D:-)
Nam tez pasuje juz nowe kolory polozyc wszedzie a zaczelismy z wymiana wnetrza.
Ja juz chce zeby lunelo deszczem bo wisi w powietrzu i nic.

Patka - wieki całe!!!!
Pochodzę z W-wy, ale w Łodzi mam rodzinę i przyjaciela, takiego co to mogę zadzwonić kiedy mi źle czy dobrze itd ;-) I uwielbiam klimat tego miasta! Może kiedys się spotkamy? Skoro w W-wie się nie udaje to może Łódź będzie przychylniejsza???

dużo mam pracy i coraz mnie czasu na forum, chyba czas przerzucić się na telefony ;-) I przypominam wsyztskim, ze one działają w dwie strony ;-)

Witam!
patka witaj!

U nas dzis cały dzień leje i wieje . brrr,aż strach.

w piatek mam zajęcia otwarte - napisałam już scenariusz przygotowałam prezentację ( mati mi przygotował właściwie)jutro bedę sprzet elekrtyczny sciągać. kocham takie przedstawienia :angry: sto par oczu , cała sala dzieciaków a Ty sie poć :baffled:

Witajcie!
Zanim się obejrzałam, a tu już prawie połowa maja. Wydawało mi się, że "wczoraj" pisałam na BB, patrzę a to było ponad tydzień temu. SZOK

Magdusiek u Małgosi ok, pracuje w banku, Ola zmieniła szkołę, Jaś miał akurat zapalenie oskrzeli - to w telegraficznym skrócie. A Ty jak teraz stoisz z czasem? Daaaaawno sie nie widziałyśmy, rany, stęskniłam się!!

Tusiekn no jakaś masakra u Was z przedszkolem. Czy to chodzi to jakieś najbardziej oblegane?

Patka jak miło że zajrzałaś. Ale czemu na tak krótko? Co u Ciebie? Jak Wam się mieszka w nowym mieszkaniu?

Efunia oj fanie masz już z taką "odchowaną" córcią. Jak to każde dziecko inaczej się rozwija...

Kasiek i jak poszły zajęcia otwarte?
BTW to kiedy wybierasz się do Warszawy? Za Tobą też się stęskniłam!!

Cezsc,
Doxa ratuj;-) nie moge w ogole zdjec wkleic i to chyba nie wina zabki bo z probowalam z innego hostingu, cokolwiek chce wkleic w galerii to si enie wyswietla.
A przedszkole to wiesz, to na ktorym nam po prostu zalezy , ale jestem dobrej mysli:-)

Tusiekn a co się wyświetla? Masz jakiś komunikat? Może wyślij mi link do zdjęcia, zobaczę o co chodzi.

reklama
Z zabki bralam link ostatni ktory sie bierze do wklejenia i w galerii daje wkleic obrazek tak? i wpisuje sie link i jak go podaje oczywiscie caly z http to zamiast zdjecia jest po prostu krzyzyk ze nie wyswietla zdjecia w polu. i tak jest z kazdym zdjeciem. nie wiem o co chodzi tymbardziej ze nie zmienilam zadnych ustawien i takich tam.

Do góry