reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Hej Witam dziewczyny!
Magdusiek chciałam zapytać co do tego kina.Bo ja chętnie wybieram się do Zabrza, ale mam taką wątpliwość- co w przypadku gdy dziecię zacznie płakać?
Jejku czy u was też tak ponuracko?

reklama
Monique - to normalne, tam czesc dzieci płacze, czesc spi, czesc sie bawi, czesc zajada. Nikt sie nie dziwi, niektóre mamy wstają i stoją z boku kołyszac dziecko, czesc sie przechadza pod scianami, najwiecej siedzi i karmi ogladajac. Słychac gaworzenie, kwilenie, ciamkanie i grzechotki. Na romantyczna randke to kino sie nie nadaje, ale dla kogos z dzieckiem jak najbardziej :) A jesli obydwoje rodzice chca isc to obydwoje maja bilety po 10 zł.

HEJ DZIEWCZYNY....jakos moj monitor jeszcze jako tako zipie.....ale to juz koncowka :( bosheeee musze kupic nowy...nie miala baba klopotu no....powiedzcie mi ile kosztuje w miare dobry LCD? bo takiego jak mam teraz juz nie chce....taki kloc....marzy mi sie LCD malo miejsca no i jakos tak bardziej exlusive ;)

cholerka sporo.....no ale wiadomo musze kupic i kropka...najgorsze jest to ze nie mam pracy i konczy sie kasa, ale jak mam bulic tyle kasy za neta to monitor musi byc, bo na telewizorze dlugo nie pociagnie, tzn.telewizor a nie net ;)

Cześć kobietki! Czy mogę się przyłączyć? Też jestem październikową mamą - mój Ignacy urodził się 25 dnia tego miesiąca. Mam też starszego synka - Gabriela - za parę dni kończy siedem lat. Pozdrawiam :)

czesc jazz
246.png

reklama
Jazz, nie mozesz....

.... musisz... ;)

troche swiezej krwi dobrze nam zrobi...
znaczy, nie zebysmy mialy Cie zezrec, czy cos takiego...  ::)

Do góry