reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Cześć,
Coś mi dziewczynka oszalała, idzie spać ok, śpi do pierwszego jedzenia normalnie, ale od czeartek jakoś budzi się co pół godziny :( Nie wiem co mam o tym myśleć, zmęczona jestem, myślałam, że chodzi o to, że jest sucho, ale już nie jest sucho, a ona dalej się budzi...

Malgosiu - spotkajmy się przy kasie o 11:20, spokojnie czasu wystarczy, ten film trwa ciut ponad 2 godziny, 130 minut chyba, podaję link o strony multikina,
www.multikino.pl
tam jest adres (bo mnie adres nic nie mówi, ja na wyczucie tam dojeżdżam), i wszelkie inne informacje. O seansach dla mam z dziećmi - multibabykino - jest w zakładce "inny wymiar kina". Bilety sa po 10 zł, dzieci do roku wchodzą za friko.

reklama
magdusiek, a moze za cieplo albo za zimno? zbyt duszno? za jasno? za ciemno? za cicho? za glosno? jest z czego wybierac... ;) a powaznie: wspolczuje.

Vertigo - tak samo jak zawsze. A juz kolejną noc, a w zasadzie w kolejny poranek daje do wiwatu. Przysypia na chwilkę, budzi się z płaczem, troszke zje, czasem się tylko przytuli i znów. NIedawno zaczęłam brać ją nad ranem do naszego łóżka, wtedy spała dłużej, ale to też już nie działa. Nie wiem o co chodzi... może coś w brzuszku jej jeździ, powprowadzałam ostatnio sporo rzeczy, może nie do końca jej pasują i się budzi?

No w końcu moja pociecha zasnęła to graniczy z cudem żeby spał w dzień!A tu proszę dał mamie chwilę na bb.Ja ostatnio wracam często z nastalgią do 9 miesiąca ciąży jak to wszystkie razem w wielkim podnieceniu czekałyśmy na kolejne nasze dzieciaczki...no i zazdroszczę ciążarówkom!Macierzyństwo jest cudowne nie żebyście myślały... ;) ;D tylko tak sobie wracam myślami często do okresu ciąży...fajnie było! dzięki Wam jeszcze fajniej!Mogłabym znowu być w ciąży ;D ;) mąż by mnie udusił jakby to przeczytał ;D

TAk mi dopieklo bycie z maluszkiem bez samochodu, ze wreszcie zapisalam sie na kurs prawa jazdy i jestem zla na siebie, ze nie zrobilam tego przed urodzeniem Zuzika.

dzieki, bo wlasnie sobioe pomyslalm, ze gdybym byla zmotoryzowana to tez bym chetie poszla z wami do kina, bo od urodzenia Z w kinie bylam raz

Ida, trzymam kciuki, ale nie martw się, ja od urodzenia Natalki byłam w kinie 3 razy. NIewiele więcej...a samochod mam.

reklama
Do góry