reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Vertigo pisze:
246.png

ej no...
czemu Misio takich ladnych rzeczy nie dostaje... :(

...przeciez sie juz nie czepiam

Witam!!! Widze,że jutro jakieś ogólnonarodowe szczepienie sie szykuje?!?! Ja równiez z Julką sie wybieram,miałam isć w zeszłym tygodniu, ale przez te mrozy przełożyłam szczepionko.

Serdecznie witam nowe mamuśki!! ;D ;D

Wydaje mi sie tylko, albo dawno do nas nie zaglądała Patrycja.Nie wiecie przypadkiem co u niej???

Vertigo pisze:
magdusiek pisze:
Shady, ok 1000 porzadny.

1000 to kosztuje taki, dla ktorego norma przewiduje uszkodzone plamki. dobry jest duuuuuuuzo drozszy.

no nie piiiiitol kolezanko... akutat 17'' za 1000 zl kupisz swietny...
.... a 19'' jakby poszukac tez by sie znalazl...  :p

ja tez szukalam paja* ostatnio, ale nic fajnego nie widzialam... tylko bawelna i welur...
tych grubszych frotaskow nie ma.... a mi juz mlodziez z sutanny wyrasta...

Teddy pisze:
Vertigo pisze:
magdusiek pisze:
Shady, ok 1000 porzadny.

1000 to kosztuje taki, dla ktorego norma przewiduje uszkodzone plamki. dobry jest duuuuuuuzo drozszy.

no nie piiiiitol kolezanko... akutat 17'' za 1000 zl kupisz swietny...
.... a 19'' jakby poszukac tez by sie znalazl... :p

ja tez szukalam paja* ostatnio, ale nic fajnego nie widzialam... tylko bawelna i welur...
tych grubszych frotaskow nie ma.... a mi juz mlodziez z sutanny wyrasta...

sama nie pitol! ;) za specem powtarzam :p
z paja* jest straszna lipa :(

reklama
Do góry