reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

olinek.jpg

Dziewczyny,
Z okazji świąt życzę Wam samych radości, spokojnego wypoczynku w gronie Rodziny, zdrowia, szczęścia i mokrego dyngusa, co by pomyślność Was i Waszych Bliskich nie omijała!

reklama
mokrego dyngusa
1em4ch.jpg

jak Święta? ja się objadłam ale i pospacerowałam. dziś do teściów jedziemy...
mam nadzieję ze pogoda dopisze bo wczoraj nie była zbyt atrakcyjna.

doxa piękna kartka świąteczna! olinek jaki uśmiech filuterny :-)

dobry wieczór
dzięki za życzenia, tez te smsowe, ja jakoś się wyłaczyłam, od ponad tygodnia są "u nas" rodzice Kamila, więc jakoś mniej czasu na komputer i inne atrakcje tego typu ;-)
Generalnie jestem zmęczona, chyba przesilenie wiosenne, oglądam oferty last minute i kombinuję jak urwac się choć na kilka dni ;-)

Witam !
Mam nadzieję,że u wszystkich swieta były udane. My byliśmy u rodzinki, wrócilismy wczoraj i przywiezliśmy nowego członka rodziny- małego psiaczka, konkretnie suczkę o imieniu Cleo. :tak:

Witajcie Kochane,

Mam nadzieję, że Święta minęły upojnie(mam na myśli czas spędzony z rodzinką).

Przepraszam, że zniknęłam, chyba nawet nie mam nic na swoje usprawiedliwienie:zawstydzona/y:, jak u wszystkich dzień łączy się z nocą i nie wiadomo kiedy mijają miesiące....

Całuję Was Wszystkie gorąco!!!!

ojej Kasia ma pieska:-), gratuluję:tak:

mój już tak urósł, że ledwo sobie z nim radzę, chodzimy na szkolenie w weekendy. Po pierwszym weekendzie myślałam, że skończę z ręką na szynie;-) taki skubaniec silny. Teraz już jest trochę bardziej ułożony, ale jeszcze 8 weekendów przed nami.

Witam,
Ale szybko te swieta minely.
Syla witaj, faktycznie dawno cie nie bylo, jak z reszta innych dziewczyn:-(
Kasia co to za piesek? ladnie sie nazywa:-)

reklama
Dzień dobry!
Ja już nie pamięm Świąt ;-) chociaż, jeszcze w lodówce co nieco zostało. My tradycjnie, jeden dzień u jednych rodziców, drugi dzień u drugich. Nawet nie wiem, kiedy to zleciało!

Efunia dzięki! Oj tak, filuterny ma tu uśmiech ;-)

Kasia a piesek był planowany czy tak spontanicznie go zabraliście? Pokaż nam go!!

Syla no nareszcie dałaś znak życia! Częściej, częściej poprosimy!

Magdusiek i jak plany wyjazdowe, znalazłaś coś ciekawego?

Dziewczyny kiedy my się w końcu spotkamy????????????

Do góry