reklama
mokrego dyngusa
jak Święta? ja się objadłam ale i pospacerowałam. dziś do teściów jedziemy...
mam nadzieję ze pogoda dopisze bo wczoraj nie była zbyt atrakcyjna.
doxa piękna kartka świąteczna! olinek jaki uśmiech filuterny :-)
jak Święta? ja się objadłam ale i pospacerowałam. dziś do teściów jedziemy...
mam nadzieję ze pogoda dopisze bo wczoraj nie była zbyt atrakcyjna.
doxa piękna kartka świąteczna! olinek jaki uśmiech filuterny :-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
dobry wieczór
dzięki za życzenia, tez te smsowe, ja jakoś się wyłaczyłam, od ponad tygodnia są "u nas" rodzice Kamila, więc jakoś mniej czasu na komputer i inne atrakcje tego typu ;-)
Generalnie jestem zmęczona, chyba przesilenie wiosenne, oglądam oferty last minute i kombinuję jak urwac się choć na kilka dni ;-)
dzięki za życzenia, tez te smsowe, ja jakoś się wyłaczyłam, od ponad tygodnia są "u nas" rodzice Kamila, więc jakoś mniej czasu na komputer i inne atrakcje tego typu ;-)
Generalnie jestem zmęczona, chyba przesilenie wiosenne, oglądam oferty last minute i kombinuję jak urwac się choć na kilka dni ;-)
*syla*
kobieta pracująca...
Witajcie Kochane,
Mam nadzieję, że Święta minęły upojnie(mam na myśli czas spędzony z rodzinką).
Przepraszam, że zniknęłam, chyba nawet nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, jak u wszystkich dzień łączy się z nocą i nie wiadomo kiedy mijają miesiące....
Całuję Was Wszystkie gorąco!!!!
Mam nadzieję, że Święta minęły upojnie(mam na myśli czas spędzony z rodzinką).
Przepraszam, że zniknęłam, chyba nawet nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, jak u wszystkich dzień łączy się z nocą i nie wiadomo kiedy mijają miesiące....
Całuję Was Wszystkie gorąco!!!!
*syla*
kobieta pracująca...
ojej Kasia ma pieska:-), gratuluję
mój już tak urósł, że ledwo sobie z nim radzę, chodzimy na szkolenie w weekendy. Po pierwszym weekendzie myślałam, że skończę z ręką na szynie;-) taki skubaniec silny. Teraz już jest trochę bardziej ułożony, ale jeszcze 8 weekendów przed nami.
mój już tak urósł, że ledwo sobie z nim radzę, chodzimy na szkolenie w weekendy. Po pierwszym weekendzie myślałam, że skończę z ręką na szynie;-) taki skubaniec silny. Teraz już jest trochę bardziej ułożony, ale jeszcze 8 weekendów przed nami.
reklama
Doxa
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Ja już nie pamięm Świąt ;-) chociaż, jeszcze w lodówce co nieco zostało. My tradycjnie, jeden dzień u jednych rodziców, drugi dzień u drugich. Nawet nie wiem, kiedy to zleciało!
Efunia dzięki! Oj tak, filuterny ma tu uśmiech ;-)
Kasia a piesek był planowany czy tak spontanicznie go zabraliście? Pokaż nam go!!
Syla no nareszcie dałaś znak życia! Częściej, częściej poprosimy!
Magdusiek i jak plany wyjazdowe, znalazłaś coś ciekawego?
Dziewczyny kiedy my się w końcu spotkamy????????????
Ja już nie pamięm Świąt ;-) chociaż, jeszcze w lodówce co nieco zostało. My tradycjnie, jeden dzień u jednych rodziców, drugi dzień u drugich. Nawet nie wiem, kiedy to zleciało!
Efunia dzięki! Oj tak, filuterny ma tu uśmiech ;-)
Kasia a piesek był planowany czy tak spontanicznie go zabraliście? Pokaż nam go!!
Syla no nareszcie dałaś znak życia! Częściej, częściej poprosimy!
Magdusiek i jak plany wyjazdowe, znalazłaś coś ciekawego?
Dziewczyny kiedy my się w końcu spotkamy????????????