reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Magduś, nic nie widziałam fajnego , a wczoraj całe popołudnie spędziłam na oglądaniu.
Efunia, u nas jakoś prima aprilis bez echa . był jakby go nie było .

reklama
Dzień dobry
u nas tez nie było jakiś zartów...
wczoraj była u mnie przyjaciółka, rany, jaki fajny wieczor spędziłyśmy.

Witam,
Bylismy na wycieczce na Slowacji, jestem padnieta a chce jeszcze film ogladnac.
Magdusiek ja mialam takie wrazenie, ze nic nie ma, nic mi nie wpadlo w oko z taka 100% pewnoscia ze to jest super, nie znalazlam tego co chcialam. Nawet te kolekcje letnie sa jakies nijakie, teraz musze kupic jakies butki i czuje, ze kiepsko.
Prawde mowiac zapomnialam o prima aprilis tylko spostrzeglam sie dopiero po jakims artykule.
Efunia cos rzadko tu ostatnio zagladasz:tak:
ide na ten film w koncu

tusiekn bo ja tak zrywami ;-)

dziewczyny nie wiem czy widziałyście, ale Frezja urodziła synka niedawno :-)

idę spać, bo padnięta jestem...

Witam!
U nas znów choróbsko się zakradło- Nadia obudziła się wczoraj o 23.45 z płczem i wysoka gorączką. Oczywiście ma dziecięca przypadłość zapalenie gardła i migdałki podejrzane. Mamy na wrazie coś antybiotyk. Ja na zwolnieniu.

Magduś, ja sobie zafundowałam popołudnie i wieczór w sobotę z przyjaciółką- trochę po galerii pochodziłyśmy, kawusia itp. też mi super było.:tak:
Mała już całkiem zapomniała o nas i Teddy...a Drzewko to gdzie?????????

Witam,
Oj Kasiek zdrowia dla Nadii, taka ladna pogoda a musicie w domu byc zapewne, no ale marcowe powietrze jest bardzo zdradliwe, tu cieplo a za chwile zimno i o przeziebienie latwo.
Kurcze musimy opony zmienic bo jeszcze na zimowkach jezdzimy a kolejki pewnie starszne.

dzień dobry

wczoraj nic nie zdążyłam napisać, bo zośka się obudzila. zresztą jakaś zmęczona jestem. chciałabym nareszcie spędzić spokojny weekend. a najlepiej wyjechać gdzieś i spać spać i spać... nawet ksiązki nie mam kiedy doczytać :wściekła/y:

kasiu dziękuję :tak: tymek to kopia taty, tylko oczy i nos ma mój. ale zośka to mała ja :-)

jak przygotowania do świąt? co dobrego robicie? tymek zażądał muffinek, mój mąż sałatki jarzynowej i bigosu... nie wiem zupełnie po co skoro jednego dnia będziemy u moich rodziców, a drugiego u jego...

reklama
Witam,
Kasiek mnie oczywiscie chodzilo o pogode marcowa a nie zdawalam sobie sprawy, ze juz kwiecien:rofl2: jakas zakochana jestem.
Efunia co sie dziwic mezowi, smakuje mu twoj bigos:-) Moj tez cos przygaduje, ale jestesmy w takiej sytuacji jak Wy, swieta poza domem.
Ja bede piec mazurki, babki i baby upieklam wlasnie. Mysle jeszcze zrobic koreczki lososiowe z twarozkiem.
Wlasciwie to nie mamy wiosny tylko lato:tak:u mnie w ceiniu 25 st.

Do góry