reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam,
Faktycznie jakos malo entuzjastycznie ostatnio na forum. U mnie nawrot zimy i chyba balwana znowu trzeba ulepic. Niby lubie zime, ale juz mi sie znudzila, chce slonce i zeby w koncu isc na taki wiosenny dlugi spacer.

reklama
Dzien dobry,
Strasznie tu smutno ostatnalnio, a calkiem niedawno rano wszystkie sie witalysmy. U mnie takie wichury, ze az sie nie chce wybrac na spacer. Ja chce wiosny!!!!
A gdzie Efunia nam zniknela znowu a Mala, Teddy?
Juz mam prawko do odbioru:-) wiec legalnie moge jezdzic.

Dzień Dobry,

witam po weekendzie. Byliśmy na Podlasiu, najpierw u moich rodziców a potem na wsi. Było super, pomimo tej okropnej pogody, akumulatory naładowane, dzisiaj już od siódmej pracuję... Tusiekn gratuluje jeszcze raz, i nie zaniedbuj codziennej jazdy! :tak:

Dzień dobry!
Tusiekn szybko to prawko do odbioru! Ale super! :-)

Drzewko zazdroszczę weekendu, ja w sobotę w pracy ... A teraz mam gardło chore, dostałam Bioparox ... ehhhhhhh

Dzień dobry
u mne sporo pracy, w weekend miałam gości, m.in mała bratanica z masakryczną alerga, nie sądziłam, ze dziecko może tak mieć, dopiero do mnie dotarło ile mnie szczęsliwie minęło.
Jakaś mało przytomna dziś jestem, w piątek jade na chwilę do Łodzi,a w niedzielę Kamil znów wyjeżdża na kilka dni.

Witam!
Nie było nas przez sobote i niedzielę, jak Drzewko doładowywałam akumulatory na wsi i cieszyłam się widokiem 3 tygodniowego maluszka. jaka smieszna żaba :tak:K. ma byc chrzestnym i rozglądam się za prezentem,mam radość w kupowaniu :-)

reklama
A, o matko, chyba mi szare zastrajkowały :-)
To ja nie znam, wszystkie które mi się kojarza są dla dużo mniejszych dzieci.

Do góry