reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
ano pusto, pusto, ale nie ma co się dziwić, weekend, w końcu trochę czasu dla siebie i rodziny!

Dzień dobry
ja mam tak fatalny nastrój, że już nawet noie chcę psuć nastroju innym.
Zaraz się wścieknę, bo Natalia lata i ma za nic moje słowa, jakiś kryzys mnei ogarnął, a ona najwyraźniej wyczuwa...

Ostatnia edycja:
ooo proszę , wcale nie nie tak pusto!!!:-D

Magdusiek, Natalia chyba taką ma naturę ;-), a Ty już chyba niedługo urlop masz,wypoczniesz.

Kasiu - no nie jestem pewna, mam nadzieję, ze wyjazd dojdzie do skutku, ja nie mam czegoś takiego jak urlop, mam albo wolne i wtedy nie zarabiam albo mam okres przygotowawczy/ zdjęcia/ rozliczenia i wtedy nie mam wolnego.... ten wyjazd był zaplanowany zanim było wiadomo kiedy rusza kolejne zdjęcia, więc wiesz... ale nie wiem jak to będzie, bo mamy totalny dym i szczerze mówiąc nigdy chyba nie byłam tak zmęcozna i nie miałam takeigo zapieprzu, nawet jak robiłam dwa projekty jednoczesnie.
FAkt, natalia zawsze wyczuwa nmoje nastoje... chyba czas je na siłę poprawić ;-)

Magduś, no to współczuję .Ale mam też nadzieję,że znajdziesz chwilę oddechu i wyjedziesz na narty, a jak nie na narty to nad Bałtyk ;-)

Rzewczywiście weekend na forum.
Ja będę na razie świecić optymizmem :-) Przez ostatnie miesiące tak dostałam w dupę, że teraz jakoś mniej mnie irytują inne rzeczy:tak:
Pogoda u nas była piękna. Śnieżek, piękne słoneczko, brak wiatru..po prostu bosko. Na dodatek obiad poza domem (sola w greckiej mniam ), mąż mnie kocha, dzieci zdrowe, jutro fitness:-D:-D:-D, w środę moje dziecko kończy 5 miesięcy, a ja nadal karmię piersią hip hip hura. I na dodatek zaczął się nowy sezon "Gotowych na wszystko":-D, a od piątku sprzedają bilety na Madonne.
Jedyna rzecz, która trochę mnie martwi to powrót do pracy, a niani niestety brak.

Kupiłam wczoraj czekoladę...arbuzową z Milki. Pychota.

Lindsay aż miło czytać Twoje posty! Koniecznie, ale to koniecznie pisz częściej :-)
Cieszę się, że u Ciebie wszystko się poukładało! Teraz będzie już tylko lepiej :-)

reklama
Witam!
Lindsay,miło czytać !!! :-) aż ja się weselę !!

U mnie Dawid strasznie kaszle,ma wirusowe zapalenie gardła i tchawicy .
spadam do pracy .

Do góry