reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Hej!
Kasiek zdrówka dla Dawida!
U Olinka w grupie jedna dziewczyna ma ospę wietrzną, zobaczymy co z tego wyniknie ...

reklama
Witam,
Lindsay ale od ciebie optymizm bije az mi sie udziela.
Doxa no to Oli moze sie zarazic, ale z jednej strony bedziesz miala i Oli to z glowy.
Ja sie wzielam za wymiane mebli, szukam jakis fajnych firanek miacie jakies pomysly ciekawe? Wiem ze to rzecz gustu, ale propozycjami nie pogardze;-)
Czeka mnie koniec jazd i jak sobie pomysle o egzaminie to az sie boje, tymbardziej ze u nas srednio podchodzi sie 3 razy:baffled: I nie ukrywam, ze z moim instruktorem moglabym codziennie juz zawsze jezdzic zeby tylko przy mnie byl;-)ale mam nadzieje, ze mi przejdzie jak wyjade kiedys po prostu sama.
Ide na kawe, pozniej moze sanki pojda w ruch.

Witam!
Tusiekn, zazdroszcze Ci takiej ilości sniegu. U nas zaledwie troche białego puchu,no ale zaczął rano sypać.
Doxa, dzięki, przyda mu się , całą noc kasłał . A ospa lepiej niech teraz przejdzie niz za kilka lat.

Dzień dobry!

ależ pogoda zimowa ... pięknie naokoło, szkoda że ja nie przepadam za taką pogodą ;-)

Kasiek póki co w całym przedszkolu tylko 1 przypadek ospy. A jak Dawid, lepiej choć trochę?

Tusiekn w pierwszej chwili pomyślałam, że instruktor aż tak Ci się podoba, że chcesz by zawsze przy Tobie był ;-), ale zakładam że chodzi wyłącznie o jazdę samochodem!

halo,
u nas nadal biało i ja też nie przepadam za taką pogodą w mieście, ale jak jest tak biało to jakoś czyściej :-)

Tusiekn ja zdawałam prawko 4 razy , a teraz śmigam i jestem całkiem całkiem kierowcą . Trochę tylko mam stracha jak jadę gdzieś gdzie są tramwaje :-D

Nastrój nadal dobry choć uzbierało się trochę urzędowych spraw, niełatwych do załatwienia brrr:-)

a z instruktorów to najbardziej lubię tych...narciarskich ;-):-)

Witam w tlusty czwartek, wszystkim przesylam internetowego paczka. Ja juz po jednym, ale znajac mnie nie skonczy sie na jednym, ale raz w roku mozna sobie pozwolic na taki szal:-)
Doxa hehe nie Pan instruktor mnie nie interesuje:-D poza tym to pan w podeszlym wieku, chodzilo mi o to ze czuje sie bezpieczna jak z nim jezdze, on nigdy na mnie nie krzyknal jak zle cos zrobilam a moja kolezanka na mysl o jezdzie bala sie i do toalety co chwile gonila.
Moj synek zaliczyl pierwsza wizyte u fryzjera, zawsze ja go obcinalam. Byl bardzo grzeczny, a ile lokow polecialo. Dzisiaj ja mykam do fryzjera.

Witajcie!

Dla Was wszystkich pączusie, do wyboru do koloru :-) :

donut_full.jpg

8.jpg

donut_bite.jpg

1189176109.36.jpg

paczkibg.jpg

SMACZNEGO!!!

Ja już też jednego zjadłam, z kawką, miło było i do domu przywiozłam jeszcze 6 :-)! Ciekawe ile doczeka na rodzinę ;-)

Tusiekn wiem, wiem o co Ci chodziło ;-)
Pokaż synia w nowej fryzurze!

Witam!
Doxa,mniam ! Pączusie piękne !Dawid nic lepiej, cały czas kaszle - dosłownie cały czas !!!:-(nawet w nocy nie ma przerwy .jutro znów do lekarza,nich coś radzi. nie ma naszej pediatry, poleciała sobie do Australii a inne jakoś mnie nie przekonują.To chyba uzależnienie ;-)
Tusiekn, bardzo chcemy zobaczyć Natanka !

Pokaze pokaze Tuska tylko zdjecia mu pstrykne, jak bylam dzisiaj u fryzjerki to kazala go wycalowac:-)
Oj Doxa jakie paczucie po prostu mniam.
Kasiek a nie mozna Dawidowi dac Thiocodin przynajmniej na noc? Nie wiem od ile lat to mozna podawac a kaszel napewno by mu ustapil w nocy.

reklama
Do góry