reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dobry wieczór!
Normalnie winter blues się wszystkim udzielił! O tak brak słońca i ta temperatura mnie też dobija. Są specjalne lampy imitujące światło dzienne ... hmmm może by sobie kupić??

Drzewko super inicjatywa! Podoba mi się! Popieram w 100% ... ale to w innym wątku.

reklama
Dzień Dobry, spadł śnieg, też mokry tak jak u Lindsay. Weronika poszła na bal w stroju królewna-wróżka, Filipako kima, idę po kawę.

Dzien dobry,
U mnie tez snieg, ale juz na mnie nie robi takiego wrazenia;-)
Syla pytalas czy jezdzimy na nartach, szczerze to ja w tym roku nie jezdzilam jeszcze, a w przyszlym roku bedziemy uczyc Tuska. Jakos lyzwy sa czesciej w uzyciu niz narty u nas;-)
Lindsay ale od ciebie optymizmem bije, szkoda ze sie nie spotkalysmy.
Moj maz chory a Tuskowi myslalam ze sie jelitowka zaczyna. Zmykam robic sobie zdjecia robic.

hej

a ja mam dziś zły dzień.

baba mnie zrugała i zwyzywała bez powodu i czuję się jak zbity pies. próbowałam jakoś załagodzić sytuację dostałam jeszcze bardziej po buzi... heh :-(

Efunia jak bez powodu tymbardziej nie z twojej winy to olej ta babe i nie zaprzataj sobie nia glowy.
Jeju jak zmarzlam pomimo, ze bylam ubrana jak eskimos, jakas ciepla herbate musze zrobic. I imbir mi sie tutaj przypomnial wiec moze z nim zrobie. Nie wiem jak wy ale ja wierze w moc czosnku i jem prawie codziennie, fakt faktem ze smierdzi wiec jem tylko na noc (biedny maz;-)) ale zabija zarazki.
Ide po ta herbate, pozniej jakies zakupy musze zrobic bo lodowka pusta.

Dzień dobry!
Tusiekn ja też wierzę w czosnek ;-) Często jemy taki lekko podsmażony - wyciskam na łyżkę oliwy, dodaję odrobinę pieprzu, gdy się zarumieni kładę na kromkę stostowanego pieczywa z masłem i posypuję natką (o ile mam). Tak przygotowanyi czosnek znacznie mniej śmierdzi, a działanie to samo!!

Efunia warto tak się przejmować? Nie wiem o co poszło, ale często nie warto ;-) Przyjmijmy, że baba miała gorszy dzień ;-)

Efunia, olej babę. Albo tez jej powiedz....

Ide chyba jutro do teatru,w tym tygodniu minęła mnie już jedna premiera, bo Kamil nie dojechał do domu, żeby zostać z Natalią, jedna promocja płyty połaczona z bankietem, jeden spektakl, bo też nie miałam co z Natalią zrobić, kurcze, może jutro finalnie dotrę, ale coś mi się wydaje, że też nie wyjdzie. Bo jak upierdliwie tydzień się zaczął tak samo upierdliwie się pewnie skończy.

Witam!
Nastroje jakieś nie bardzo na forum.Doxa, zgadzam się winter blues. ja nawet już z tego wszystkiego zaczęłam łapać doła ,że gruba się robię,starzeję się , i w ogóle .:-p
Ja też wierzę w czosnek i uwielbiam na kanapkach z kiszonym ogórkiem.

My po balu,Nadia była Kopciuszkiem- tym w piękniejszym wydaniu, dzień Babci i dziadka tez przebiegł pomyślnie.

A właśnie, my dzisiaj też po dniu Babci i Dziadka! Bardzo miło było! I Oli już się nie wstydził występami! Super!

reklama
Dzien dobry,

No nie ile u mnie znowu sniegu a wydawalo sie ze wiosna idzie;-)Mnie juz tez cholernie brakuje slonca.
Doxa bo ponoc natka pietruszki niweluje brzydki zapach czosnku i po zjedzeniu go powinno sie zjesc wlasnie pietruszke. Kasiek a z ogorkami to ja jeszcze nie probowalam.
Ide obiad zrobic i na jazde mykam.

Do góry