reklama
drzewko
Fanka BB :)
no widzisz jak super. Teraz musisz jeszcze tylko edytować i usunąc poprzednią wypowiedź, i spotkanie murowane, nie musisz wierzyć nawet bo będzie i już. teraz na bank, tak dziewczyny? To kiedy? Zapraszam na zgłaszanie konkretnych propozycji w odpowiednim wątku, tak żeby Doxa też była zadowolona.
Witam!
Uśmiałam się z Was !!! kochane jesteście i nastroje macie podobne do mojego
Magdusiek, wiem o czym piszesz,ja tez mam dość ludzie w koło - i już przestałam gadać prawie ;-)zaszyłam się i czekam wiosny ;-)
Uśmiałam się z Was !!! kochane jesteście i nastroje macie podobne do mojego
Magdusiek, wiem o czym piszesz,ja tez mam dość ludzie w koło - i już przestałam gadać prawie ;-)zaszyłam się i czekam wiosny ;-)
halo,
u nas śnieg. mokry, bo mokry, ale zawsze trochę. starczy żeby przykryć psie kupy na trawie i chodniku.
my po balu. M był policjantem. Nie chciał się ubrać więc panie musiały go motywować. ale ostatecznie wrócił zadwolony do domu i przyprowadził sobie narzeczoną moje dziecko jest takie całuśnie,że byście padły. dobrze, że tylko do jednej dziewczynki:-)
Efunia mama lepiej, ale do bardzo dobrze daleka droga. Co nas nie zabije to nas wzmocni. I tego będę się trzymać
Magdusiek czyli znowu kolanko się odzywa. Mój Michał wciąż na rehabilitacji i też daleka droga. Jak ma kilka dni przerwy w ćwiczeniach to zaraz go boli. Ale jak to On mówi -" już nie haczy" czyli poprawa.
u nas śnieg. mokry, bo mokry, ale zawsze trochę. starczy żeby przykryć psie kupy na trawie i chodniku.
my po balu. M był policjantem. Nie chciał się ubrać więc panie musiały go motywować. ale ostatecznie wrócił zadwolony do domu i przyprowadził sobie narzeczoną moje dziecko jest takie całuśnie,że byście padły. dobrze, że tylko do jednej dziewczynki:-)
Efunia mama lepiej, ale do bardzo dobrze daleka droga. Co nas nie zabije to nas wzmocni. I tego będę się trzymać
Magdusiek czyli znowu kolanko się odzywa. Mój Michał wciąż na rehabilitacji i też daleka droga. Jak ma kilka dni przerwy w ćwiczeniach to zaraz go boli. Ale jak to On mówi -" już nie haczy" czyli poprawa.
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Lindsay - ja powinnam raz do roku miec serię zastrzyków... szczęsliwie ostatnio jakoś potaniały, bo już się załamałam. Ale cieszę się, że Twój Mąż lepiej.
I znów dzis jakiś koszmarny dzień, nic to, jakoś to będzie, no nie?
Drzewko, masz rację,
I znów dzis jakiś koszmarny dzień, nic to, jakoś to będzie, no nie?
Drzewko, masz rację,