reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

ufff, to dobrze. ;-) Dziewczyny no to może jakiś wspólny, babski wieczór z winem (bez słodyczy) i King Kongiem. (Tak mi do głowy przyszło).

reklama
King Kong to słaby film, może lepiej jakis taki wiesz, bez filmu, ale ja już nie wierze w spotkania... powinnam? ;-)

no poczekaj, ja tu próbuję jakieś dodatkowe argumenty do gry włączyć, na King Konga zwabić a ty co mi tutaj uprawiasz dywersję.

Dobra, to świetny film,a już ta małpa, no rewelacja.... serio, a jacy aktorzy,a te dialogi, no po prostu można się zakochać.

no widzisz jak super. Teraz musisz jeszcze tylko edytować i usunąc poprzednią wypowiedź, i spotkanie murowane, nie musisz wierzyć nawet bo będzie i już. teraz na bank, tak dziewczyny? To kiedy? Zapraszam na zgłaszanie konkretnych propozycji w odpowiednim wątku, tak żeby Doxa też była zadowolona. :tak:

Witam!
Uśmiałam się z Was !!! kochane jesteście i nastroje macie podobne do mojego :-D
Magdusiek, wiem o czym piszesz,ja tez mam dość ludzie w koło - i już przestałam gadać prawie ;-)zaszyłam się i czekam wiosny ;-)

no właśnie, dlatego powinnyśmy się nawzajem wspierać i spotkać, nawet jak nie będzie nam sie chciało gadać to cóż wielkiego, poczekamy se razem na wiosnę...:-D

Dobra, to Wy mnie podbudowujcie, a ja idę usypiac człowieka, bo znów będzie mi ganiała do nocy....

halo,

u nas śnieg. mokry, bo mokry, ale zawsze trochę. starczy żeby przykryć psie kupy na trawie i chodniku. :-D
my po balu. M był policjantem. Nie chciał się ubrać więc panie musiały go motywować. ale ostatecznie wrócił zadwolony do domu i przyprowadził sobie narzeczoną:-D moje dziecko jest takie całuśnie,że byście padły. dobrze, że tylko do jednej dziewczynki:-)

Efunia mama lepiej, ale do bardzo dobrze daleka droga. Co nas nie zabije to nas wzmocni. I tego będę się trzymać:tak:

Magdusiek czyli znowu kolanko się odzywa. Mój Michał wciąż na rehabilitacji i też daleka droga. Jak ma kilka dni przerwy w ćwiczeniach to zaraz go boli. Ale jak to On mówi -" już nie haczy" czyli poprawa.

reklama
Lindsay - ja powinnam raz do roku miec serię zastrzyków... szczęsliwie ostatnio jakoś potaniały, bo już się załamałam. Ale cieszę się, że Twój Mąż lepiej.
I znów dzis jakiś koszmarny dzień, nic to, jakoś to będzie, no nie?
Drzewko, masz rację,

Do góry