reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

moje dziecko od tygodnia ma gorączkę, na przemian raz 39; 38,4; 37,3. Wymioty, raz biegunke, boli ją brzuszek od czasu do czasu, po południu ma rumień na twarzy, dziś spała prawie 16 godzin. Jest bledziutka od kilku dni. Daję jej pyralgine w czopkach bo po lekach przeciwgorączkowych doustnych wymiotowała. Dostała wczoraj augmentin. Ped mówi, że to jakiś wirus i tyle. Jeszcze do tego zrobiła jej się pleśniawka na języczku i pobolewa ją ząbek. :-( a dzis bal w przedszkolu.

reklama
Kasiu Zuzia bardzo narzekała na drogi moczowe, w nocy się budziła z płaczem. I razem ze skierowaniem na badanie moczu ped. dał augmentin. Na szcescie w moczu nie ma bakterii.
Leje jej sie też z nosa wiec pewnie dlatego zdecydowął o augmentinie.

My własnie wrociliśmy z teatru, super było, polecam Pippi Pończoszankę w Dramatycznym, rzadko grają i cięzko o bilety, ale warto sie postarać.
Po teatrze ikea, po ikea impreza, dotarliśmy do domu, ja prosto do scenariuszy... blee.

Dzien dobry,

No pusto pusto. Mala tydzien to bardzo dlugo goraczka, zdrowka dla Zuzi i niech szybko zdrowieje.
Mnie tez sie marzy kino albo teatr i jakies zakupy, ale korci mnie zeby kupic sobie nowe zaslony i firanki do pokoju bo robimy male przemeblowanie, nie moge sie juz doczekac nowych mebli a mamy czekac ponad 3 tygodnie.
Pieknie slonce swieci i chyba na sanki sie wybierzemy.

Witam!
Cięzko wrócić do pracy po feriach, ale jakoś się udało ;-)
Śliczne zdjęcia Syla , szkoda, że tylko na Nk, a nie na forum :tak:

Witam,

Musze sie pochwalic, ze troche schudlam, gdybym jeszcze miala czas na aerobic to duzo wiecej bym jeszcze schudla. Sprobowalam wyprobowac tabletki i faktycznie apetyt sie zmniejsza.
Kasiek to ty juz po feriach?
Ide ogarnac troche dom bo sajgon jakis przeszedl;-)

Witajcie,

nie chcę zaśmiecać forum;-)Kasiu.

Jak tam, choroby już sobie poszły???

Tusiek, jak się chudnie?
Ja mam kolejne 2 kg do przodu, już nie wiem z czego się one biorą:wściekła/y:

reklama
Witam!
Syla,ja Ci tu dam ,zaśmiecać?zaraz mi tu fotki wklejaj :tak:
Tusiekn,gratuluję pozbycia się kg.Ja też walczę,bo jakieś parękilomamtu i ówdzie za dużo.Moja dieta- zero słodyczy ( no,ociupinkę) ,aktivia i chleb orkiszowy. Reszta normalnie.

Do góry